Byens foretrukne økologiske slagteri i Slangerup
Går du op i dine råvarer når du laver mad? Flere og flere danskere er begyndt at lave god mad i hjemmet. Der er større fokus på, hvad vi spiser og de enkelte råvarer vi kommer i maden. Det handler at få kvalitet og god næring, når vi nyder vores måltider. Derfor går vi også op i at få god mad til hverdag, som når der kommer gæster på besøg.
I dag er der også større fokus på råvarer og ikke mindst hvordan det kød vi spiser er behandlet. Her er de fleste blevet bevidst om, at det kan være svært at vurdere, når man handler i det lokale supermarkedet. Hvis du til gengæld besøger din lokale slagter, kan du få udskåret præcis det stykke kød du ønsker fra et fritgående økologisk dyr. Det kan være alt lige fra lam, svin, geder eller køer.
Derfor skal du vælge en slagter og gårdbutik
Der er flere fordele ved at vælge den lokale slagter eller gårdbutik i byen. Først og fremmest ved du at det er en butik, som går op i deres råvarer og kvalitet. Du finder samtidig kød og udskæringer, som du ikke kan købe i supermarkederne. Derudover ved du, at der bliver kræset for, at kødet altid er helt frisk og bliver udskåret, når du kommer og henter det. Der går dermed ikke lang fra, når dyret er slagtet til at du kan tilberede det derhjemme til familien, eller når du får gæster.
Hvilken slagter og gårdbutik skal du vælge på Nordsjælland?
Er du på jagt efter en slagter der er godkendt som økologisk slagter, kan vi måske hjælpe dig godt på vej. Vi har nemlig undersøgt markedet i Nordsjælland, for at finde den mest populære og foretrukne slagter, der værner om sine råvarer. Her kan vi give dig de varmeste anbefalinger til at besøge http://www.kosakgaarden.dk/.