Røntgenundersøgelse

Bestil tid til røntgenundersøgelse i København her

Bestil tid til røntgenundersøgelse i København her

Hvis du er på jagt efter en professionel og godt udstyret klinik i København for en røntgenundersøgelse, så er du landet det helt rigtige sted. Der findes flere gode muligheder i region Hovedstaden, hvorfor det kan være en jungle at navigere rundt i. Det hjælper vi dig med her, hvor vi har undersøgt de forskellige røntgenklinikker i København og omegn.

En røntgenundersøgelse kan vise dig et klart billede af dit skelet og knogler. Det vil sige, at hvis du har været ude for en ulykke, skade eller et voldsomt vrid i kroppen, kan der måske være sket et brud på dine knogler. Her er det et redskab for lægen og dig for at se, hvordan det ser ud med dine knogler, brusk og led.

Du kender måske et røntgenbillede fra dit besøg hos tandlægen. Her tager tandlægen som regel et røntgenbillede af tænder og kæden ved de bagerste tænder. Her vil du opleve at der bliver placeret et apparat udenpå huden mod det område, som der skal tage et billede af. Det foregår gennem en baggrundsstråling, som ikke kan mærkes.

Hvem kan blive undersøgt med røntgenundersøgelse?

Alle kan som udgangspunkt blive undersøgt med en røntgenundersøgelse. Der er ingen krav til alder og sygdomme, der skal tages hensyn til, så længe lægen har henvist en. Det er dog nødvendigt med en lægehenvisning, hvis du ønsker en røntgenundersøgelse.

Her er det dog egenbetaling, hvis du selv ønsker en røntgenundersøgelse som en slags helbredsrapport.

Hvis du enten er gravid eller ammende, skal du også være opmærksom på, at der er særlig hensyn der skal tages i forhold til en røntgenundersøgelse. 

Find den bedste røntgenklinik i København

Hvis du udelukkende går efter den bedste røntgenklinik i København, som også har det bedste udstyr, skal du vælge https://www.noerrevold.dk/. De er kendt for deres professionelle service og hurtige behandlingstid.