Healings Kurser

Byg på med healings kurser

Byg på med healings kurser

Når man først har bevæget sig ind på det territorium, som der kender healingsbranchen, så er der mange ting, man skal holde sig opdateret med, hvis man gerne vil give ens kunder det nyeste af slagsen inden for dette felt.

Ikke alene er der mange indgangsvinkler til, hvordan man kommer ind i det med healing, men der er også et væld af områder, som man kan specialisere sig på.

Se, nu skulle man jo så tro, at fordi man har at gøre med et felt, som der mange gange bygger på gammel viden, der er udbygget, at så kan der ikke komme nyt til, men der tager man fejl.

Et eksempel kan være, at man har brugt et koncept og en fremgangsmetode længe, og så bliver der fundet ældre eller andre tekster og viden, som man ikke kendte til, der forkaster den gamle metode, som nogle så vælger at overgå til.

Andre gange ser man, at man ganske enkelt tager det, man kender, og så forsøger man at forny sig og forbedre sig med den eksisterende metode for at gøre den mere moderne. 

Således er der mange ting, man bør følge med i, så man ikke kommer bagefter dansen, også selvom man påstår, at ens metoder er de bedste, for der er stadig stor chance for, at man bliver overhalet indenom.

Heldigvis er healing da kommet så langt, at det ikke længere er noget, der er forbeholdt de større danske byer at bliver klogere på, hvorfor man blandt andet kan finde healing kurser i Esbjerg, hvis man bor helt ovre ved Vestkysten.

Man skal være med på beatet på dette område, for selvom man erfarer noget, som man ikke agter at implementere, så er man aldrig blevet dummere af at få ny viden til sig, og så kan man trods alt tage et standpunkt efter denne nye viden.