Rekreationsophold

Det er på tide, du giver dig selv et rekreationsophold

Det er på tide, du giver dig selv et rekreationsophold

editorial

Der er et godt tip, som der siger, at hvad andre ikke vil give en, det må man give sig selv.

Det kan være en fysisk gave, som man længe har haft på ens ønskeliste til fødselsdag og jul, men som endnu ikke har manifisteret sig fra den nærmeste eller fjerne familie.

Men det kan jo også være sådan et afslappende ophold, som man går og hungrer efter, i form af et rekreationsophold, hvilket man virkelig trænger til.

Man har måske et hårdt arbejde, som der kræver meget af en, og når man kommer hjem, så er begge parter for udmattede til at tage sig af hinanden end det mest nødvendige.

Man trænger simpelthen til, at der er nogle, man kan betale sig fra, at de skal forkæle en og give ens den nødvendige opmærksomhed, som man har brug for.

image

Tag på det rekreationsophold, så snart chancen byder sig

Der behøver sådan set ikke være nogen særlig anledning til det, og man kan tage alene afsted, som man kan tage turen sammen med en anden person eller flere.

Men det store mål er sådan set mest, at man kommer til at slappe helt af i hovedet og mærke velværen i kroppen, som man går og glemmer til dagligt.

Det er her, man opdager, at man faktisk går spænder en masse i kroppen og ikke slapper af, hvorfor man tit har en lille hovedpine.

Man lærer så meget på sådan et ophold om krop og sind, og hvordan de to ting hænger sammen, så man bør unde sig det mere end bare en enkelt gang om året.

Sådan nogle oplevelser er som regel mere værd at fysiske ting, fordi det er minder, som man går og gemmer på – og man kan glæde sig til, at man skal (gen)opleve dem igen.