massage østerbro

Det kan massage gøre for dig

Det kan massage gøre for dig

editorial

Vækkeuret ringer. Klokken er 6 om morgenen. Før dagen er begyndt har du allerede ondt i hovedet. Du havde ondt i nakken, da du gik i seng i går, hvilket har ført til en migræne her til morgen.
Du forsøger at komme op af sengen. Det tager 3 forsøg og gør ondt som ind i helvede, fordi du har haft vildt ondt i ryggen for tiden. Du får slæbt dig ud i køkkenet og hen til kaffemaskinen. Gudskelov for kaffe. Det sidste stykke tid har du brygget den dobbelt så stærkt som du plejede. Hvis ikke du brygger den stærkere føles både din krop og dine tanker så tunge som bly. Som om nogen har hevet proppen ud på dig, og alt din energi bare er løbet ud mens du har sovet. Du er træt og helt uden energi. Du kan ikke finde ud af om du bare er træt og smadret, eller om du faktisk er syg? Det er dog lige meget. Du har været syg så meget for tiden at du er nødt til at møde alligevel. Du er ikke nået længere end kaffemaskinen. Den er heldigvis blevet færdig nu. Mens du står og sipper til kaffen, overvejer du om det ville være bedre at langtidssygemelde sig med stress. Så kunne det være du kunne få bare én enkelt god nats søvn. Du har ikke sovet godt i flere måneder. Det kan også være det vil give dig tid til at få styr på din kur. Den som du startede for et halvt år siden. Men med alle de skavanker har du ikke kunnet overskue det og i stedet taget 5 kilo på.
Du opdager at du allerede har drukket 2 kopper kaffe mens du har stået og stirret på kaffemaskinen og svømmet i selvmedlidenhed. Præcis ligesom i går og dagen før og dagen før… Hvorefter du tager på arbejde.

Det kan være du trænger til en massage.

Hvilke problemer kan massage hjælpe med?

Genkender du den morgen? Måske bare dele af den? Det er typiske problemer og skavanker, som man får i det moderne samfund. Man får ondt i ryggen og nakken af at sidde på kontor, løfte ting forkert eller bare sidde forkert på stolen. Fordi spisebordsstole i dag er designet til at være pæne, ikke gode for ryggen. Man bliver træt fordi man er stresset og man mister alt energien fordi man ikke har tid til at motionere. Massage hjælper heldigvis på de skavanker nævnt i den morgen. Faktisk hjælper massage på meget mere end bare det. Generelt er massage et godt redskab til at bekæmpe mange af de problemer som naturligt opstår i det moderne samfund. Mange anbefaler at man får en full body massage mindst én gang om ugen.
Her er 10 ting som massage blandt andet hjælper på:

-Sænker risikoen for skader og anden funktionsnedsættelse
-Styrker immunforsvaret
-Hjælper på smerter
-Styrker helingen af skader
-Sænker blodtrykket
-Hjælper med vægttab
-Sænker stress
-Hjælper med at sove bedre
-Gør dig gladere
-Giver dig mere energi, ligesom træning

Nu lyder det som om at massage er et mirakelmiddel der løser alle dine problemer. Det er det selvfølgelig ikke. Det styrker blot immunforsvaret. Det betyder ikke at du aldrig bliver syg. At det giver dig mere energi, betyder ikke at du altid vil være energisk. Du kan ikke erstatte rigtige spisevaner og motion, med massage for at tabe dig. Ligesom massage ikke kan erstatte dit blodtryksnedsættende medicin.
Massage kan hjælpe dig med rigtig meget. Nogle problemer vil du opleve forsvinder helt med massage. Andre vil det blot hjælpe på. Men massage er et rigtig godt sted at starte, for at få en sundere og gladere hverdag.

Jeg har travlt nok i forvejen. Hvordan skulle jeg få tid til massage?

Men hvis man er sløj, træt og stresset. Hvordan skal man så få tid og overskud til at få massage engang imellem? Simpelt. Få en massør til at komme hjem til dig, når det passer dig. Om du ønsker massage i Lyngby, på Østerbro eller resten af landet, så kan du booke en massør hos RaskRask som kører hjem til dig. Både kl 8 mandag morgen eller kl 20 søndag aften. Massøren kommer, når du har tid.

Derudover er RaskRask mere end bare massører. Det kan være at du heller ikke har tid til at tage til frisøren? Eller at du ønsker at gå til yoga eller personlig træning, men ikke har tid til at tage ned i fitness? Eller at fitness hold tiderne ikke passer dig? Hos RaskRask kan du også få en frisør, personlig træner eller yoga instruktør til at komme hjem til dig, når du har tid. Har du ikke plads i din lejlighed til yoga eller træning? Så kan i mødes i en park nær dig.
RaskRask er en virksomhed, som tager fat i essensen af det moderne samfund. Nemlig at alle har travlt. Der er ikke tid til ting og slet ikke at passe på dig selv. Samtidig er flere og flere på kontor og får klassiske skader som ondt i ryggen og nakken. RaskRask er innovativ, og sikre at du har tid til at passe på dig selv. Tid til at fokuserer på sundhed. RaskRask sikre velvære på dine vilkår, i et moderne samfund hvor der er mangel på det.

Sådan får du mere ud af din massage

Når du så får massage, hvordan sikre du dig så at du får mest muligt ud af det? Når du nu bruger en time og penge på det, er det vigtigt at du får arbejdet på de rigtige problemer. Det første råd, er at være ærlig og forberedt. Hav på forhånd tænkt over hvilke problemer du har. Ikke kun hvor i kroppen du har ondt, men også hvordan du tror du har fået det. Samtidig snak om de andre problemer, fx stress eller træthed.
Massagen foregår hos dig selv. Derfor kan du også være med til at sikre at omgivelserne er ideelle. Stille omgivelser, med fx. rolig musik. Hvis det kan undgås, forsøg at forhindre andre i husstanden i at forstyrre massagen. Massagen er ikke kun for din fysiske krop, men også for din mentale tilstand. Det er en times afslapning, hvor du kan koble helt af, samle dig selv og afstresse. Forestil dig at det er en times mindfullness eller meditation.
Det kan også være en god idé at fortælle massøren om din hverdag. Det giver en indsigt i hvilke bevægelser du laver meget, hvilke typer løft, om du sidder over et skrivebord. Det hjælper massøren med at forstå dine ømme muskler bedre, og bedre behandle dem. Samtidig kan det være at massøren kan forudse, at du vil få ondt nogle andre steder med den type hverdag du har. Dermed være proaktiv og på forhånd forhindre dig i at få ondt der.

Massage kan hjælpe dig med meget, så meget at det kan være lidt svært at tro på. Men prøv det selv og oplev det på egen krop.