tandklinik

Dette kan du få lavet hos en tandklinik

Dette kan du få lavet hos en tandklinik

editorial

Tandklinikker tilbyder mange tjenester, der er gavnlige for en persons generelle mundhygiejne. Hvis du har et tandproblem, så skal du bestille tid hos din tandlæge eller din tandklinik. Der er en række behandlinger, som du kan få lavet.

Læs med i dette indlæg om, hvad du kan få lavet hos din tandklinik.

 

tandklinik

 

Tandrens

Din tandklinik kan give dig en tandrensning. Dette er en proces, hvor tandklinikken fjerner plak og tandsten fra dine tænder. Tandklinikken vil også polere dine tænder ved hjælp af en tandbørste for at rense dine tænder. Tandklinikken bruger en særlig tandpasta til at rense dine tænder og kan også bruge tandtråd, hvis der er madrester i dine tænder. Det kan ske, og det er ikke noget at være flov over.

Din tandlæge vil derefter tilbyde at bruge en mundskyllevæske til at rense dine tænder. En tandrensning på din tandklinik er ikke noget at være flov over og er en almindelig procedure.

 

Fjernelse af visdomstænder

Visdomstænder er det tredje og sidste sæt kindtænder, som de fleste mennesker får i slutningen af teenageårene eller begyndelsen af tyverne. For nogle mennesker kommer disse tænder ind uden problemer. For andre kan de dog forårsage en masse smerte og trængsel i munden.

I disse tilfælde er det nødvendigt at fjerne visdomstænderne. Dette kan gøres af en tandklinik. Proceduren er normalt hurtig og relativt smertefri, og den kan være med til at forebygge problemer med tænderne i fremtiden. Hvis du har problemer med dine visdomstænder, skal du bestille tid hos en tandklinik for at få dem fjernet.

 

Røntgenbilleder

Tandklinikker er et godt sted at få taget røntgenbilleder. De har det nyeste udstyr og uddannet personale, som kan tage røntgenbilleder af høj kvalitet. Klinikken vil også have en tandrøntgenmaskine, som er specielt designet til at tage tandrøntgenbilleder. Denne maskine er anderledes end en almindelig røntgenmaskine, og den giver billeder af bedre kvalitet.

Leder du efter en tandlæge eller tandklinik? Du kan finde en tandlæge i Silkeborg her.