Kranio Sakral Terapi holstebro

Effektiv og blid Kranio Sakral Terapi i Holstebro

Effektiv og blid Kranio Sakral Terapi i Holstebro

editorial

Søger du en behandlings form som kan give dig ro i krop og sind, og som kan hjælpe dig til en mere afbalanceret hverdag? Så bør du prøve kranio sakral terapi.

Hvorfor skal jeg vælge kranio sakral terapi som min behandlings form?

Der kan være mange gode grunde til at vælge kranio sakral terapi som foretrukken behandlingsform, eller som supplement til andre behandlinger.

Alle kan have glæde af kranio sakral terapi som har afspændende og balancerende virkninger på krop og sind. Det er dog især mennesker, som af den ene eller den anden grund ikke kan tage imod andre former for krops behandlinger, som kan drage særlig nytte af kranio sakral terapi.

Hvis du for eksempel døjer med eftervirkninger efter et voldsomt traume så som senfølger fra en hjernerystelse vil du sikkert have vanskeligt ved at tåle mere hårdhændede behandlinger som for eksempel kiropraktik, fysioterapeut eller massage.

Med kranio sakral terapi, som er en utroligt blid behandlings form, vil du der imod kunne opnå rigtig fine resultater. Det samme gælder hvis du lider af gigt eller af systemiske dårligdomme som gør dig ekstra ømfindtlig.

Kranio sakral terapi påvirker bindevævet uden direkte manipulation, og kan dermed hjælpe med at fjerne affaldsstoffer og mildne inflammation uden at det behøver at gøre ondt.

image

Kranio sakral terapi til børn

Mange forældre til børn med eksempelvis indlæringsvanskeligheder, autisme eller ADHD har oplevet markante effekter når barnet har modtaget kranio sakral terapi.

Kranio sakral terapi kan hjælpe med at give et uroligt og rastløst barn mere ro på bagsmækken, og fjerne spændinger fra dets krop. Dette giver en forbedret nattesøvn og et øget fokus i hverdagen.

Hvis du er bosat i Holstebro kan du med stor fordel opsøge kranio sakral terapeut Lis Hauge. Klik ind på lishauge.dk og book tid til din første kranio sakral terapi behandling.