mentaltræner Hillerød

En mentaltræner kan hjælpe dig med at nå dine mål

En mentaltræner kan hjælpe dig med at nå dine mål

editorial

Er der noget, som du drømmer om at opnå, men hvor det bare ikke vil lykkes for dig? Det kan være i forhold til din karriere, dit privatliv eller din hobby. I det tilfælde kan det være, at du ikke længere ved, hvad du skal gøre for at få det til at lykkes. Samtidig kan du ikke bare opgive din drøm og komme videre. 

I det tilfælde er det en god ide, at du kontakter en mentaltræner. Vedkommende har styr på, hvordan den menneskelige psyke fungerer. Ved at tale med ham eller hende kan du derfor få styr på, hvilke psykiske blokeringer der forhindrer dig i at nå dine mål. For det er ofte noget underbevist og ikke nogle ydre omstændigheder, der forhindrer dig i at gøre de ting, som du gerne vil. 

Leder du efter en mentaltræner i Hillerød, kan du for eksempel se nærmere på Mads Vibe Hastrup. Han er tidligere professionel golfspiller og ved derfor alt om, hvor vigtig hjernen er for, at du kan nå dine mål. Han har siden uddannet sig som coach, så han kan hjælpe dig med det samme. Du kan læse mere om ham her.

 image

Få vendt op og ned på din mod/frygt balance

Normalt vil det være frygt, der fylder mest i vores liv. Frygten for at fejle. Frygten for, at der kan gå noget galt. Det er selvfølgelig ekstremt hæmmende i forhold til at nå sit mål, lige meget hvilket mål det er, du gerne vil opnå. 

Derfor handler det om, at du får vendt op og ned på din mod/frygt balance. I stedet for at du hele tiden går og er bange, skal du så vidt muligt føle dig modig. Det kan mentaltræneren Mads Vibe Hastrup hjælpe dig med. Ved at tale med ham kan du finde ud af, hvad du er bange for, og om der er nogen grund til at være bange for det eller ej.