psykolog

Få coaching, terapi og sparring hos en autoriseret psykolog

Få coaching, terapi og sparring hos en autoriseret psykolog

Vi oplever alle fra tid til anden følelsen af at sidde fast på et sted i tilværelsen hvor vi ikke bryder os om at være. Hvor nogle mennesker kan komme fri af denne situation ved egen kraft er der mange som kæmper med kriser, lavt selvværd, depression og andre relaterede tilstande i årevis. Og her er der altså intet forgjort i at søge professionel hjælp – for eksempel hos en dygtig go erfaren psykolog.

Hvor kan jeg finde en dygtig psykolog på Østerbro?

Er du på udkig efter en autoriseret psykolog som kan fungere som coach eller terapeut for dig? Så kan du med fordel vælge psykolog Lars Bjarnø.

Lars Bjarnø har igennem mange år hjulpet mennesker med ondt i livet til at få tilværelsen på rette spor igen. Hos Lars Bjarnø får du tilbudt et individuelt tilrettelagt forløb med terapi eller coaching efter eget valg. Autoriseret psykolog Lars Bjarnø vil altid møde dig med åbenhed og empati, og behandle dine oplysninger i 100% fortrolighed.

Lars Bjarnø er underlagt Psykolognævnets retninglinjer for etisk praksis hvilket betyder at den professionelle tavshedspligt er gældende. Intet af det som du og din psykolog snakker om vil komme uden for konsultationens fire vægge. Og dine problemstillinger vil blive behandlet med den alleryderste respekt og diskretion.

Lars Bjarnø driver terapeutisk praksis med baggrund i eksistentielle, kognitive og meta kognitive metoder. Uanset om du befinder dig midt i en livskrise, om du er i sorg, eller om du har brug for hjælp til at opbygge dit selvværd, kan Lars Bjarnø hjælpe dig.

Gennem målrettet terapi og coaching kan du få hjælp til at finde de indre ressourcer og redskaber som skal sætte dig i stand til at mestre din tilværelse. Og du vil selvfølgelig altid kunne få sparring til at komme videre med livet hos Lars Bjarnø. Læs mere på larsbjarno.dk