tandlæge

Få den bedste tandbehandling hos din tandlæge i Odense

Få den bedste tandbehandling hos din tandlæge i Odense

Er du netop flyttet til en ny by, vil du næsten med det samme blive tildelt en ny praktiserende læge i denne by. Desværre gælder dette ikke for tandlæger. Her skal du selv gøre en opsøgende indsats – og så bør du se dig godt for.

Hvor finder jeg en dygtig tandlæge i Odense?

Hvis du har brug for en tandlæge centralt beliggende i Odense, kan du trygt kontakte Einar Engen Tandlægeklinik.

Einar Engen Tandlægeklinik er en tandlæge klinik, som igennem mange år har hjulpet glade og tilfredse patienter med at bevare smilet smukt og intakt. Hos Einar Engen Tandlægeklinik finder du engageret og kompetent personale i form af tandlæge, klinik assistent og tandplejer – alle med en fælles vision om i høj grad at yde en forebyggende indsats over for lidelser i tænder og i tandkød.

Af samme grund er klinikken udelukkende udrustet med top of the line udstyr til undersøgelse og diagnosticering såvel som til behandling. Klinikken benytter sig blandt andet af digital røntgen som giver et utroligt præcist og retvisende billede af tændernes, gummernes og kæbe knoglens sundheds tilstand.

I Einar Engen Tandlægeklinik udføres behandlinger inden for alle former for tandpleje, diagnostik og behandling af tandlidelser og sygdomme. Blandt de mange behandlinger finder du tandfyldninger, blegning af tænder, tilpasning og tilvirkning af kroner, broer, implantater og proteser, rodbehandlinger og parodontose behandlinger.

Hvorfor skal jeg vælge Einar Engen Tandlægeklinik?

Når du vælger Einar Engen Tandlægeklinik som din tandlæge i Odense, bliver du helt fra begyndelsen inddraget i alle behandlingsplaner, og får fuld indflydelse herpå. Du vil altid blive orienteret om økonomien i en behandling før denne påbegyndes. Og du har selvfølgelig altid muligheden for at sige fra over for planlagt behandling.

Du kan læse mere om Einar Engen Tandlægeklinik, og bestille tid til en indledende konsultation hos tandlægen, på hjemmesiden tandlaegeodense.dk