tandklinik

Få den bedste tandbehandling på lokal tandlægeklinik i Silkeborg

Få den bedste tandbehandling på lokal tandlægeklinik i Silkeborg

Inden for de seneste halvtreds år er flere generationer vokset op med fine og funktionelle tandsæt som holder langt ind i voksenlivet – og i alderdommen. Dette er et kæmpe fremskridt i forhold til tidligere, hvor det ikke var unormalt, at man som ung voksen fik sit første gebis.

Nu om stunder er der flere og flere ældre som har de fleste af deres egne naturlige tænder i behold. Dette betyder dog ikke at vi som befolkning er helt i mål. Der er stadig mange – også unge – mennesker som hvert år får fjernet tænder fordi disse er gået til som følge af dårlig tand hygiejne. Mange mennesker udvikler parodontose, og kommer desværre alt for sent i gang med behandling af denne ubehagelige tilstand. Og alt dette kunne have været undgået hvis befolkningen generelt var bedre til at passe deres tandlæge besøg.

Hvorfor gå til tandlæge når mine tænder ikke fejler noget?

Måske har du ikke været til tandlæge i mange år og har ikke følt at du havde behov for et tandlæge besøg. Men her skal du huske at du ikke får nogle advarsels signaler når der er ansatser til sygdomme og dårligdomme i din mund.

Der kan sagtens skjule sig tilløb til eksempelvis karies eller parodontose på steder du ikke selv kan se, for eksempel under tandkødets kant eller mellem dine tænder. Og når først tandpinen slår igennem, eller det begynder at bløde fra tandkødet, er skaden allerede sket.

En tandlæge vil ved hjælp af røntgen og et trænet blik hurtigt kunne identificere disse tilløb til tandsygdomme og vil kunne foranstalte en forebyggende behandling. På den måde kan du spare dig selv for dyre og smertefulde behandlinger – og måske endda slippe for at skulle miste én eller flere tænder.

Du kan finde din lokale tandklinik i Silkeborg hos EBdent Tandlægeklinik ApS – læs mere på ebdent.dk.