skulderproblemer

Få den rette hjælp til dine skulderproblemer

Få den rette hjælp til dine skulderproblemer

Lider du af tilbagevendende smerter i ryg, nakke, skuldre, lænd eller i resten af dit bevægapparat? Har du mistanke om, at du er ved at udvikle – eller måske har udviklet – en gigtlidelse, eller døjer du med en gammel sportsskade? Så kan du med fordel konsultere Reumatologi Klinikken i Værløse.

Hvem er Reumatologi Klinikken i Værløse?

Reumatologi Klinikken er en privat klinik som er ejet og drevet af speciallæge i reumatologi Pierre Schydlowsky og har sin beliggenhed centralt i Værløse med gode adgangsforhold tæt på offentlig transport og med parkeringspladser tæt på.

Hos Reumatologi Klinikken kan du blandt andet få hjælp til diagnosticering, udredning og behandling af diverse former for reumatologiske sygdomme og tilstande så som led og bindevævssygdomme, for eksempel slidgigt, leddegigt, reaktiv artrit og Bechterews sygdom.

Du kan også få lægefaglig hjælp i forbindelse med akutte skader i nakke, lænd, arme og ben samt kroniske smerter i dit bevægeapparat. Det kan for eksempel være smerter opstået som følge af fibromyalgi eller piskesmæld.

Hos Reumatologi Klinikken er du garanteret en professionel behandling som tager udgangspunkt i din unikke og individuelle tilstand. Du vil modtage en grundig forundersøgelse og en ditto udredning som kommer til at ligge til grund for dit behandlings forløb. En behandling for en reumatologisk lidelse hos Reumatologi Klinikken kan for eksempel indeholde tapening, akupunktur, steroid injektioner (også kendt som blokader), eller manuel behandling.

Pierre Schydlowsky har særligt speciale inden for patienter med skulderproblemer og kan derfor være til stor hjælp for dig som lider af rotatorcuff syndrom eller frossen skulder. Samtidig er Pierre Schydlowsky diplomlæge i idræts medicin og har været med til at udvikle app’en Injurymap. Du er således i trygge og professionelle hænder hos Pierre Schydlowsky hvis du lider af en skade forvoldt af sports eller idræts udøvelse.

Du kan læse mere om Pierre Schydlowsky og Reumatologi Klinikken på hjemmesiden reumatologiklinikken.dk.