psykolog

Få din trivsel tilbage gennem en professionel psykolog

Få din trivsel tilbage gennem en professionel psykolog

Der er flere og flere der oplever stress, angst og depression kommer tættere og tættere på en selv. Det bliver i dag betragtet som en folkesygdom, da vi har de højeste tal for folk der har været ramt af mindre og større grad af disse lidelser. Det kommer typisk af, at vi lever i en travl hverdag, hvor der konstant er fokus på at optimere vores tid og effektivitet. Der er derfor altid få timer i døgnet, og vi har dermed en lettere tendens til at ignorere de små signaler kroppen viser på, at man er stresset eller deprimeret. 

Det er først når kroppen for alvor viser nogle stærke symptomer eller siger helt fra, at vi opdager at der er noget helt galt. 

Få professionel hjælp af en erfaren psykolog

Hvis du oplever at du er stresset, deprimeret eller kæmper med angst, kan det være en fordel at kontakte en psykolog hurtigst muligt. En psykolog har som regel de nødvendige værktøjer og redskaber til at klæde dig bedre på. Dermed er der stor chance for at lindre de gener du har samt at komme igennem det hurtigst muligt. 

Her er det en fordel at vælge en lokal psykolog, som er specialiseret og erfaren i de lidelser som du oplever. 

Hvilken psykolog skal du vælge i Odense?

Er du fra Odense eller omegn, har vi netop undersøgt markedet, for at finde en kompetent og pålidelig psykolog til dig. Her kan vi varmt anbefale at tage kontakt til den autoriserede psykolog Jens Henrik Thormann, som er en af de mest foretrukne psykologer i Odense. Her kan du hjælp som barn, ung eller voksen, hvis du oplever en midlertidig mistrivsel. Det kan være alt lige fra en skilsmisse, hvor alle parter skal finde en måde at samarbejde på til forældre der har et barn med intellektuelle vanskeligheder.