Uden Kategori

Få hjælp til at ændre dit liv hos en dygtig psykolog

Få hjælp til at ændre dit liv hos en dygtig psykolog

Hvis du går og tumler med problemer i det daglige, som du føler hidrører fra gamle, uforløste traumer eller svigt, kan det være vanskeligt på egen hånd at komme videre i tilværelsen. Her kan det hurtigt vise sig nødvendigt med professionel hjælp fra en dygtig fagperson – for eksempel en autoriseret psykolog.

Hvorfor skal jeg besøge en psykolog?

Med et forløb hos en privat praktiserende forløb vil du blandt andet kunne lære at arbejde med dig selv og dine problemer på en måde, som gør det både lettere og mere smertefrit selv at bearbejde de traumer, som ligger til grund herfor. Med hjælp fra en autoriseret psykolog kan du opnå indsigt i – og overblik over – de adfærds og tankemønstre, som giver anledning til dine problemer, og dermed komme i stand til at bryde den onde cirkel.

Psykologens fremmeste opgave er at hjælpe dig til selv af finde dine indre ressourcer, så du rustes til at tage ansvar for – og ejerskab over – din livs situation. Og er du et sted i dit liv, du ikke bryder dig om at være, vil du med terapiens hjælp finde styrken til at komme videre.

Hvilken psykolog skal jeg vælge?

Leder du efter en erfaren og kompetent autoriseret psykolog i Vejby eller nærmeste omegn, kan du med fordel tage et kig på Mette Herslund. Hos autoriseret psykolog Mette Herslund vil du kunne få et individuelt tilrettelagt psykolog forløb, som tager udgangspunkt i din unikke situation og benytter anerkendte og evidens baserede metoder for at nå dine specifikke mål.

Mette Herslund benytter sig af de kendte metoder kognitiv terapi, hypnoterapi og systemisk terapi, og tilbyder samtidig parterapi, healing og hesteassisteret terapi – en terapiform, hvor du finder ro i samværet med dyrene og med naturen. Hele forløbet tilpasses dig, og har dine problemer og udfordringer i centrum. Du kan læse mere på https://www.psykologmetteherslund.dk/