tandlæge Søborg

Få hjælp til dine tænder hos tandlæge i Søborg

Få hjælp til dine tænder hos tandlæge i Søborg

editorial

Måske forbinder du mestendels tandlægebesøget med rensning og eftersyn af dine tænder og dit tandkød. Men en tandlæge kan tilbyde langt mere end det. Blandt de ydelser, din tandlæge kan tilbyde, finder du ortodontisk behandling, rodbehandling, fjernelse af visdomstænder ved operation eller udtrækning, samt montering af tandkroner og isættelse af tandimplantater.

Hvad er ortodontisk behandling?

Ortodontisk behandling er en proces, hvor tænderne og kæberne justeres ved hjælp af bøjler, tandbøjler eller andet udstyr. Denne behandling kan forbedre tændernes og mundens udseende og

Hvad er en rodbehandling?

En rodbehandling er en procedure, der udføres, når tandens pulpa (nerve) bliver inficeret. Pulpen fjernes, og tandens indre renses og forsegles. En rodbehandling kan redde en tand, som ellers ville skulle trækkes ud.

Hvad er visdomstænder?

Visdomstænder er de tredje kindtænder, som er de sidste tænder, der kommer til. De kommer normalt mellem 17 og 25 års alderen. Visdomstænder kan give problemer, hvis de ikke kommer ordentligt ind, eller hvis der ikke er plads nok til dem i munden. Hvis det sker, kan det være nødvendigt at fjerne dem ved operation eller udtrækning.

tandlæge Søborg

Hvad er en kunstig tandkrone?

En tandprotese, der kaldes en kunstig tandkrone, bruges til at genoprette den synlige del af en tand, der er blevet ødelagt eller beskadiget. Kroner er fremstillet af forskellige materialer, f.eks. porcelæn, metal og kompositplast. Overlappende tænder kan eventuelt sættes sammen ved hjælp af kroner

Hvad er et tandimplantat?

Et tandimplantat er en kirurgisk indopereret titaniumstift, der fungerer som erstatning for en tandrod. Stiften erstatter tandroden og fungerer som en tand. En kunstig tand (krone) placeres derefter oven på implantatet. Tandimplantater anvendes til at genoprette tænder, der er gået tabt.

Hvilke andre tjenester tilbyder tandlægen?

Tandlægen kan også tilbyde andre tjenester, f.eks. forseglinger, som bruges til at forhindre karies, og natbeskyttere, som bruges til at beskytte tænderskæring under søvnen. Tandlægen kan også tilpasse dig en tilpasset tandbeskytter, hvis du dyrker sport. Bestil tid hos tandlægen på xn--tandlgeteam-e9a.dk.