parterapi

Få hjælp til forholdet med parterapi

Få hjælp til forholdet med parterapi

editorial

Hvis du og din partner igennem længere tid har oplevet at jeres forhold ikke fungerer er der en mulighed for at søge hjælp gennem parterapi. Det er dog ikke alle forhold som er værd at bevare. Og skulle jeres forhold høre til i den gruppe kan en parterapeut stadig hjælpe.

En parterapeut kan hjælpe jer til at skilles med værdighed

Hvis jeres forhold er nået til et punkt hvor I begge har vanskeligt ved at se en fremtid sammen kan I hos en parterapeut få de rette redskaber til at skilles på gode fælles termer.

Det betyder ikke at I partout skal være enige i hinanden om alt. Men det er vigtigt at I bevarer respekten for hverandre som personer. Kun på den måde kan man komme helskindet ud af et længere varende forhold.

Er der børn inde i billedet er det ekstra og særligt vigtigt at du og din partner skilles på værdig vis samtidig med at I kan bevare jeres evne og vilje til at samarbejde. En parterapeut kan hjælpe jer med at forstå nødvendigheden af at I udviser gensidig respekt og kan acceptere at den anden vælger et andet liv.

parterapi

I kan få hjælp til at bearbejde den sorg der følger med et brud, og de reaktioner som uvægerligt vil opstå når den ene part finder sig en ny partner. Dette vil gøre det lettere for jer hver især samt for jeres fælles børn at komme igennem bruddet. Og skulle I alligevel i løbet af parterapien finde ud af at I har mod på at finde sammen igen kan i selvfølgelig også opnå støtte til dette projekt hos en dygtig parterapeut.

Gå trygt i parterapi i Vanløse

I den københavnske bydel Vanløse finder du parterapeut Heidi Lykke Lihn fra klinikken Lihn Life Coaching. Klik ind og bestil tid på lihncoaching.dk