Psykoterapeut

Få hjælp til sorg og savn hos en dygtig psykoterapeut

Få hjælp til sorg og savn hos en dygtig psykoterapeut

Er du ramt af livet, og har du brug for hjælp til at slippe ud af en ond cirkel af negative tanker? Er din familie ramt af en tragedie som alle medlemmer har behov for at bearbejde? Eller er dit barn tynget af en sorg som han eller hun ikke kan bearbejde?

Så kan terapi hos en dygtig psykoterapeut være løsningen. Med psykoterapi vil du eller dit barn kunne få den rette hjælp og støtte til at komme videre – og styrken til at kunne bære vægten af den livsændrende begivenhed.

Hvem er psykoterapeut Kirsten Klynge?

Kirsten Klynge er uddannet psykoterapeut med særligt speciale inden for sorg arbejde, familie terapi og arbejdet med pårørende til alvorligt syge, handicappede eller misbrugsramte mennesker.

Hos Kirsten Klynge kan du altid få hjælp til det der er sværest når det handler om dine familie relaterede problematikker. Kirsten Klynge har mange års erfaring med at hjælpe mennesker som føler at de løber panden mod en mur når det handler om at håndtere svære eller komplekse familieforhold. Og så begrænser Kirsten Klynges terapi sig ikke til voksne klienter.

Kirsten Klynge har stor kompetence inden for terapeutisk behandling af børn som har gennemgået et stort tab og har brug for at bearbejde den der af følgende sorg. Det kan for eksempel være i forbindelse med en skilsmisse, eller en forælders sygdom eller måske død. Her kan Kirsten Klynge tilbyde individuel terapi eller familie rettede forløb som inddrager andre medlemmer af familien.

Formålet med terapi for børn er at ruste barnet til at håndtere de følelser som opstår, ikke at gemme dem væk eller ignorere dem. Og her har Kirsten Klynge fordelen af mange års erfaring og et stærkt faglige grundlag.

Du kan læse mere om individuel terapi og gruppe baseret terapi hos psykoterapeut Kirsten Klynge på hjemmesiden https://kirstenklynge.dk/