kostvejleder

Få mere energi i hverdagen med hjælp fra en kostvejleder

Få mere energi i hverdagen med hjælp fra en kostvejleder

Mangler du energi til hverdag, og føler du dig ofte udmattet og slidt i et omfang, som slet ikke står mål med din daglige aktivitet? Så kan det være en god idé at kigge på din kost – eventuelt med hjælp fra en kostvejleder.

Kostvejleder Frede Damgaard benytter sig af en metode, som kaldes komplementær behandling. Komplementær behandling anvender en holistisk og helheds orienteret tilgang til klientens individuelle problematikker, og søger at anskue disse fra så mange forskellige vinkler som overhovedet muligt. Der er altså ikke tale om en forsimplet one size fits all løsning, men en erkendelse af, at alle mennesker er unikke, og skal behandles derefter.

Hvordan foregår kostvejledning hos Frede Damgaard?

Frede Damgaard kigger på mulighederne for løsning af klientens problemer i vejledning omkring kost med tilsætning af kost tilskud, urter og homøopati. Alle løsninger er skræddersyede til den enkelte klient, således at vedkommende får det optimale ud af sin helt egen kostplan.

Frede Damgaard anvender de såkaldte Vega tjek og Vega test som basis for sin analyse. Vega testen er en test, som angiver fødevare reaktioner og afslører eventuel mangel på vitaminer eller mineraler samt syre / base balancen hos klienten. Ved et Vega tjek foretages en scanning af de 7 forskellige samvirkende organsystemer. Sluttelig vil Frede Damgaard selvfølgelig tage en grundig samtale med klienten omkring hans eller hendes mål med kostvejledning og omlægning af kost.

Når Frede Damgaard har dannet sig et overblik over eventuelle ubalancer og forstyrrelser i kroppen ved hjælp af disse analyse metoder, vil han kunne udfærdige en holdbar plan for den kost, som kan sikre din optimale sundhed fremover. Du vil desuden modtage vejledning i hvorledes du selv ved hjælp af kostændring, vitaminer, mineraler, urter og evt. andre kosttilskud kan fremme kroppens eget healing system. Du vil opleve mere styrke og energi i hverdagen, fysisk såvel som mentalt.

Læs mere på frededamgaard.dk