Røntgenundersøgelse

Få tid til en røntgenundersøgelse i København

Få tid til en røntgenundersøgelse i København

Når du kommer til skade på en måde, som måske ikke lige frem fordrer et skadestue besøg, opsøger du sikkert din praktiserende læge. Skaden kan for eksempel bestå i en forvredet ankel, som hæver og bliver ved med at gøre ondt, en forstrækning i skulderen, som ikke vil fortage sig, eller mistanke om et mindre brud på håndleddet eller ved albuen.

Din praktiserende læge vil måske kunne konstatere, at der er tale om en skade, som er alvorligere end først antaget, og derfor kræver behandling. Hvad lægen ikke umiddelbart kan bestemme, er omfanget og karakteren af skaden. Til dette formål er det nødvendigt med en røntgen eller ultralyds undersøgelse. Og derfor vil lægen højst sandsynligt skrive dig en henvisning til en røntgen klinik, som kan foretage en sådan undersøgelse, førend lægen kan foretage sig yderligere i sagen.

Hvor finder jeg en røntgen klinik med kort venteliste?

Har du pådraget din en skade som oven for nævnt eller lignende, har du nok ikke lyst til at vente længere på behandling end højst nødvendigt. Derfor vil du nok gerne have din udredning hurtigst muligt, og bør således vælge en røntgen klinik med kort eller ingen ventetid.

En sådan røntgen klinik finder du i nærheden af Nørreport, hvor Røntgenklinikken Nørrevold residerer. Du kan som bosiddende i Region Hovedstaden benytte Røntgenklinikken Nørrevold efter henvisning fra egen læge. Og skal du blot have udført en simpel røntgen eller ultralyds undersøgelse, kan du faktisk som regel komme til samme dag som henvisningen er udskrevet.

Hvorfor vælge Røntgenklinikken Nørrevold?

Der ud over er Røntgenklinikken Nørrevold et rigtig godt valg, hvis du ønsker at blive undersøgt på en professionel røntgen klinik, som råder over såvel erfarent og kompetent personale som det nyeste inden for moderne udstyr. Du kan læse mere, og bestille tid til røntgenundersøgelse online, på noerrevold.dk