apotek

Find alt hvad du skal bruge til pleje af dit helbred på dit lokale apotek

Find alt hvad du skal bruge til pleje af dit helbred på dit lokale apotek

Er du bosiddende i Lyngby eller på de kanter i den nordlige del af Sjælland, hedder dit lokale apotek Lyngby Svane Apotek. Lyngby Svane Apotek er et af de større apoteker i nordsjælland – og med mange kompetencer. I det følgende kan du læse mere om hvad du kan bruge las til.

Indkøb af håndkøbsmedicin på Lyngby Svane Apotek

Skal du ud og rejse – eller har du brug for lusemidler til dine børn? Er der en forkølelse, en influenza eller et maveonde i anmarch? Eller har du brug for kost tilskud i form af vitaminer, mineraler eller natur lægemidler af høj kvalitet? Så kan du finde alt hvad du skal bruge hos Lyngby Svane Apotek.

De dygtige apotekere, farmaceuter og farmakonomer hos Lyngby Svane Apotek kan rådgive dig omkring valg af håndkøbsmedicin og andre apotekervarer, og vejlede dig i brug heraf. Foruden produkter til indtagelse eller påsmøring finder du hos Lyngby Svane Apotek også artikler til personlig pleje, prævention og sårpleje – for eksempel plastre og bandager. Og så kan du selvfølgelig altid finde de bedste produkter til desinfektion hos Lyngby Svane Apotek.

Afhentning af receptpligtig medicin på Lyngby Svane Apotek

Har din læge udskrevet en recept på eksempelvis smertestillende medicin eller antibiotika, kan du afhente din læge ordinerede medicin på Lyngby Svane Apotek. I langt de fleste tilfælde foregår udskrivning af recepter digitalt, således at recepten ligger på en central server, og kan hentes af apotekeren ved fremvisning af dit sygesikrings kort. På den måde slipper du for at have en fysisk recept med, når du skal hente receptpligtig medicin hos Lyngby Svane Apotek.

Pillepas på Lyngby Svane Apotek

Hvis du skal rejse, og medbringe stærk medicin, skal du have udstedt et såkaldt pillepas. Dette kan også klares på Lyngby Svane Apotek – klik ind og læs mere på https://lyngby.apotekeren.dk/serviceydelser/pillepas