tandlæge

Find billig tandlæge i Vallensbæk

Find billig tandlæge i Vallensbæk

Er der gået lidt for lang tid siden dit seneste tandlæge besøg – i hvert fald hvis du skulle følge din skoletandlæges anvisninger? Bliver du ved og ved med at udskyde dette besøg, enten fordi du ikke mener, at du har tiden eller pengene, eller fordi du lider af tandlægeskræk? Så er der til alt held råd for alle tre ting – læs mere i det følgende.

Jeg har ikke råd til at gå til tandlægen

Dette er en af de hyppigste undskyldninger for udskydelse af et tandlæge besøg – og samtidig den dårligste. Et besøg hos tandlægen koster sjældent meget mere end en tur til frisøren eller en aften i byen. Tandlægernes priser på rutine behandling som for eksempel tandrensning og eftersyn er regulerede, så de er ens fra tandlæge til tandlæge. Du får tilskud gennem den offentlige sygeforsikring – og er du medlem af en privat sygeforsikring som for eksempel Danmark, får du også en ganske hæderlig refusion. Økonomi er, med andre ord ingen undskyldning!

Jeg har ikke tid til at gå til tandlægen

I gamle dage havde tandlæger kun åbent i kontortiden, og man skulle ringe på helt bestemte tidspunkter for at aftale en tandlæge tid. Nu om stunder findes der online booking systemer, som gør livet nemmere for både dig og klinik sekretæren. Og langt de fleste tandlæger har fleksible åbningstider med lange dage hver uge – så mon dog ikke du lige kunne afse en halv time om året til et tandlæge besøg?

Jeg lider af tandlægeskræk

Tandlægeskræk er en reel angst lidelse, og bør behandles som sådan. Der findes flere terapeuter, som er dygtige til at hjælpe patienter med at håndtere tandlæge skræk. Og de fleste moderne tandlæger anerkender problemet, og sørger for at tilrettelægge deres behandlinger derefter. For en dygtig og professionel tandlæge i Vallensbæk med en empatisk og menneskelig attitude, tjek milletand.dk