tapas aalborg

Find de bedste tapas i Aalborg

Find de bedste tapas i Aalborg

editorial

Skal aftensmaden til sommerens fester være let, nem at tilberede, og falde i alle gæsternes smag? Så bør du overveje at diske op med et velforsynet tapas bord.

Hvad er nogle populære tapasretter?

Populære tapasretter omfatter chorizo, som er en krydret pølse, skinke, forskellige patéer, gambas al ajillo, som er rejer i hvidløgsdressing, tortilla, som er en spansk kartoffelomelet, og anchoas fritas, som er stegte ansjoser; patatas brava, en ret med stegte kartofler, der typisk serveres med en krydret tomatsauce; albóndigas, kødboller i en krydret tomatsauce; pintxos, den spanske udgave af pindemadder; og empanadas, kødfyldte pirogger.

Hvad er forskellen på tapas og hors d’oeuvres?

Tapas er små retter, der er beregnet til at blive delt, mens hors d’oeuvres er individuelle serveringer. Både tapas og hors d’oeuvres kan være enten varme eller kolde, krydrede eller milde, krydrede eller søde.

tapas aalborg

Tapas serveres typisk til drinks i Spanien, mens hors d’oeuvres serveres før et måltid. Og du kan sagtens servere tapas som hovedmåltid – der er retter nok at vælge imellem!

Hvad er forskellen mellem tapas og antipasti?

Den største forskel mellem tapas og antipasti er, at tapas stammer fra Spanien, mens antipasti stammer fra Italien. Begge er samlinger af små retter, som kan deles, men ingredienserne og tilberedningen af hver ret varierer afhængigt af oprindelseslandet.

I hvilke lande spiser man tapas?

Tapas stammer oprindeligt fra Spanien, men de er nu populære i mange andre lande, f.eks. i Italien, Portugal, Mexico og USA. Du kan finde tapas på restauranter, barer og caféer, eller du kan lave dem derhjemme. Det er både nemt og ukompliceret selv at producere et lækkert tapasbord – og med hjælp fra Mumsshop.dk går det let som en leg!

Hos Mumsshop.dk kan du gå på opdagelse i et bredt udvalg af tapasretter. Du kan læse mere, og bestille tapas Aalborg til din næste fest på hjemmesiden Mumsshop.dk