apotek

Find den bedste håndkøbsmedicin på dit lokale apotek

Find den bedste håndkøbsmedicin på dit lokale apotek

De fleste danske byer er i besiddelse af et eller flere apoteker eller apoteks udsalg. Det er på apoteket, at der forhandles medicin – såvel i håndkøb som af den læge ordinerede slags. Og er du i tvivl om noget vedrørende den ene eller den anden type medicin, kan du altid spørge apotekeren.

Hvad kan jeg få på et apotek?

Mange mennesker bruger kun apoteket, når de skal hente deres receptpligtige medicin efter anvisninger fra deres praktiserende læge eller fra en special læge. Men faktisk kan du bruge dit lokale apotek til meget andet og mere end dette ene formål.

På dit apotek har du eksempelvis adgang til et større og langt mere velassorteret udvalg af håndkøbsmedicin end du har i eksempelvis supermarkedet eller hos din materialist.

Ud over det, kan du på apoteket få den bedste rådgivning, når det handler om hvilken håndkøbsmedicin du skal vælge – og vejledning i for hold til hvorledes du skal tage den. Det dygtige personale på dit apotek kan også svare på spørgsmål om hvorvidt den pågældende håndkøbsmedicin kan påvirke effekten af den medicin du i forvejen indtager. Dette er en service, som du ikke vil kunne få når du køber håndkøbsmedicin i dagligvare handelen – og derfor anbefales det, at du henlægger dine indkøb af håndkøbsmedicin til dit lokale apotek.

Hvilke andre services tilbyder apoteket?

Ud over salg af håndkøbsmedicin og udlevering af receptpligtig medicin tilbyder apoteket også rådgivende services. På mange apoteker afholdes sågar events, hvor fagpersoner kommer ud og fortæller om eksempelvis astma og allergi, diabetes eller andre folkesygdomme. De fleste apoteker tilbyder vaccine i influenza sæsonen – og så kan du også få fremstillet dit medicin pas efter lægens anvisninger på dit lokale apotek.

Dit apotek i Asnæs ligger i Asnæs Centeret – læs mere, og bestil håndkøbsmedicin, på hjemmesiden asnaesapotek.dk