tandlæge

Find den bedste tandlæge i Odense

Find den bedste tandlæge i Odense

De fleste af os som er vokset op gennem 70’erne, 80’erne og 90’erne kender til vigtigheden af at besøge tandlægen med jævne mellemrum. Det har vi nemlig fået at vide af skoletandlægen – en ordning som blev obligatorisk i 1972. Desværre er der mange danskere som undlader at gå til tandlæge. Og det er faktisk synd idet mange tandlidelser ville kunne undgås med regelmæssige tandlægebesøg.

Hvor ofte bør jeg gå til tandlæge?

Det anbefales at du besøger din tandlæge en gang om året – og gerne to. Med et eller to årlige tandlæge eftersyn nedsætter du nemlig effektivt risikoen for at udvikle diverse lidelser i tænder og i tandkød. Det drejer sig primært om de mest udbredte dårligdomme så som karies og parodontose.

Når du får foretaget en årlig eller halvårligt kontrol af dine tænder – eventuelt inklusive en røntgen undersøgelse – vil din tandlæge kunne sikre at der ikke er ansatser til disse lidelser mellem dine tænder eller under tandkødets rand. Med en fast tandlæge vil han eller hun kunne følge udviklingen og gribe ind i tide skulle der være tilløb til eksempelvis tandkødsbetændelse som kan føre til parodontose, eller syreskader som kan give anledning til karies (huller i tænderne).

Med forebyggende behandling kan du måske helt undgå at sagerne udvikler sig. Og så slipper du for langt dyrere og mere langtrukne behandlinger.

Hvor finder jeg en dygtig tandlæge i Odense?

Er du på udkig efter en tandlæge i Odense som kan varetage dine tænders og dit tandkøds sundhed de næste mange år kan du med fordel vælge Tandlæge Einar Engen ApS.

Hos Tandlæge Einar Engen ApS finder du kun de dygtigste og mest veluddannede tandlæger, tandplejere og klinikassistenter som står klar til at give dig en grundig tandrensning og undersøgelse i forbindelse med din første konsultation. Bestil tid på tandlaegeodense.dk