øre næse halslæge

Find din lokale øre næse halslæge

Find din lokale øre næse halslæge

Oplever du ofte smerter fra området omkring næsen eller svælget, har du tilbagevendende problemer med ørerne, eller udvikler du nemt infektioner i halsen? Så er det en god idé at få fat på din praktiserende læge. Han eller hun vil nemlig kunne vurdere om du skal have en henvisning til en øre- næse- og halslæge.

Hvad laver en øre- næse- og halslæge?

En øre- næse- og halslæge, eller speciallæge i øre, næse og halssygdomme, er en fagperson som beskæftiger sig med alle sygdomme og lidelser som hidrører fra øre, næse og hals samt de hulrum som er forbundet med, og forbinder, disse organer.

Øre, næse og hals området har mange facetter, blandt andet sanserne (smagssansen, lugtesansen og hørelsen) samt lidelser der er direkte tilknyttet luftvejene og spiserøret. Samtidig er ørene, næsen, halsen, munden og svælget forbundet gennem en række rør og hulrum som går på kryds og tværs i kraniet.

Derfor er netop dette område mere komplekst end man skulle tro. Og derfor er det vigtigt at du finder en dygtig øre- næse- og halslæge når du skal udredes for symptomer som er opstået i dine ører – indre eller ydre – eller i din næse, dine bihuler, din pandeholde eller i området omkring hals eller svælg.

Hvor finder jeg en dygtig øre- næse- og halslæge i København?

Hvis du leder efter en kompetent læge med speciale inden for sygdomme i øre, næse eller hals kan du med fordel tage kontakt til Lars Sebbesen. Speciallæge i øre, næse og halssygdomme Lars Sebbesen har mange års erfaring inden for udredning, diagnosticering og behandling af sygdomme og lidelser i øre, næse og hals. Hos Lars Sebbesen er du garanteret en grundig undersøgelse og en professionel behandling uanset hvilke problematikker du er ude for. Du kan booke til til en øre- næse- eller halsundersøgelse på larssebbesen.dk.