tandlæge

Find din lokale tandlæge på Amager

Find din lokale tandlæge på Amager

Så længe vi går i skole, bliver vore bisser hvert år tilset af skoletandplejen. Dette har en ganske god forebyggende effekt i forhold til udvikling af lidelser i tænder, gummer og mundhule hos børn. Men så snart vi bliver voksne, er vi på egne ben hvad angår de årlige tandlæge besøg – og mange af os forsømmer desværre disse. Dette betyder, at det bliver mere vanskeligt at forebygge tilstande så som tandkøds betændelse, karies (huller i tænderne som følge af syreskader på emaljen) og den frygtede parodontose.

Forebyg tandlidelser og sygdomme med tandlæge besøg

Du tænker måske, at du ikke finder det nødvendigt at bruge tid og penge på et tandlæge besøg – eller faktisk allerhelst to – om året. Dine tænder har det jo fint, og gør ikke ondt. Men her skal du tænke på, at et tandlæge besøg i høj grad har en forebyggende effekt.

Når først tandpinen melder sig på banen, eller dit tandkød begynder at bløde i forbindelse med tandbørstning, er skaden højst sandsynligt allerede sket – og så er det for sent at forebygge. Så kan du blot håbe, at din tandlæge kan udføre damage control i en grad, så du får lov at beholde dine tænder. Men under alle omstændigheder er behandling som oftest dyrere, mere smertefuld og mere tidskrævende end forebyggelse. Og der er faktisk ikke rigtig nogen undskyldning for ikke at komme af sted til en tandrensning med tilhørende eftersyn – helst en gang hvert halve år.

Find din lokale tandlæge på Amager

Er du bosiddende i den indre del af Amager, kan du med fordel vælge tandlæge klinikken Tandlæge Henrik Budtz. Tandlæge Henrik Budtz har til huse tæt på krydset mellem Amagerbrograde og Englandsvej / Øresundsvej – særdeles centralt for alle, som kommer fra Amager. Du kan læse mere om Tandlæge Henrik Budtz på tandlaege-amager.dk