psykolog

Find en kompetent psykolog på Østerbro

Find en kompetent psykolog på Østerbro

Angst, depression og stress er blevet en folkesygdom i Danmark. Faktisk viser de seneste undersøgelser at hver 6 person enten har haft eller er ramt af disse gener i hverdagen. Det kommer måske af, at vi lever i et samfund, hvor der er travlt, og hvor man konstant skal bevæge sig fremad. De færreste har derfor svært ved at stoppe op og mærke sig selv, inden det er for sent og kroppen selv begynder at sige fra.

Hvad er stress?
Stress kan særligt være svært at mærke, da vi konstant arbejder på at optimere vores tid, så er stress en naturlig del af vores hverdag. Der hvor det først bliver en udfordring, det er når stressen rammer så hårdt i kroppen, at du enten får tankemylder, for højt blodtryk eller at du har svært ved at sove om natten.

 

Hvad er angst?
Angst kommer til udtryk gennem flere forskellige former. Det kan f.eks. være at du har socialforbi, og dermed har svært ved at være sammen med andre mennesker, for mange mennesker eller, når du skal møde nye mennesker. Det kan særligt være en udfordring for dig, som gerne vil på arbejdsmarkedet. Angst kommer også til udtryksom panikangst, som måske er det sværeste og hårdeste for kroppen. Her er man bange for at få angst, og det vil derfor føles som om man er ved at dø. Herudover er der genereliseret angst og præstationsangst. 

Find din lokale psykolog på Østerbro

Er du på jagt efter en pålidelig, professionel og kompetent psykolog i København og omegn? Her har vi undersøgt markedet for dig, for at finde en populær og anbefalingsværdig psykolog, hvor du kan få individuel hjælp eller hjælp som par. Her er vi stødt på en professionel psykolog på Østerbro, som er kendt for at have gode redskaber og forståelser for sine klienters problemstillinger.