tandlæge

Find en pålidelig og kompetent tandlæge i Thorsø

Find en pålidelig og kompetent tandlæge i Thorsø

I Danmark er vi så heldige, at vi har har indrettet os, så det er muligt for vores børn at komme til tandlægen uden at det koster det hvide ude af øjnene. Ja, det er faktisk sådan, at hvis du har et barn under 18 år, så er det gratis at komme til tandlægen. Det betyder, at du kan få et gratis tandeftersyn om året. Hvis der her er skader, huller eller andet, så vil tandlægen hjælpe med at udbedre det, så dit barn kan få en god start på livet med sunde og velplejet tænder. Skulle der opstå en akut skade eller tandpine, så kan du her booke en tid hos en kommunal tandlæge eller en af de private tandlægeklinikker, der samarbejder med den lokale kommune. 

Sådan plejer og vedligeholder du dine tænder

Det er vigtigt at passe på sine tænder, når først mælketænderne er faldet ud. Her er der mange der glemmer eller udebliver fra tandlægen, når man er blevet over 18 år. Det fortryder de fleste, når de bliver ældre, da det sætter sit præg på ens tænder. Ved at få et årligt tandeftersyn, kan du være sikker på at de huller eller skader, der er ved at opstå i ens tænder, kan blive udbedret. Det er også langt billigere at tage i forkøbet, end når skaden først er sket. 

En god rutine er at få børstet sine tænder hver morgen og aften, så det du spiser og drikker i løbet af dagen, bliver børstet væk fra tandemaljen. 

Vi anbefaler, at du finder en pålidelig og kompetent tandlæge i din den lokale by, som du bor i. Her kan du lave en ordning, der passer til dig og dine behov, så du sikrer dig flotte tænder og en god mundhygiejne. Her kan vi give dig de varmeste anbefalinger til at vælge Tandlæge Inge Møller, som din foretrukne tandlæge i Thorsø.