nødder

Find lækre nødder fra hele verden online

Find lækre nødder fra hele verden online

Elsker du smagen af nødder, og sætter du pris på variation? Så har du sikkert prøvet både valnødder, hasselnødder, og måske pistacienødder. Men har du nogensinde smagt paranødder?

Hvad er paranødder?

Paranødder er nødder som vokser på træer i den Amazonas regnskoven i Brasilien, Bolivia og Peru. Paranødder er karakteriseret ved at være forholdsvis store og have en glat og nærmest smør agtig struktur samt en blid nøddesmag.

Disse lækre nødder har et højt energi indhold og dertil en høj koncentration af mineralet selen. Det siges at du ved indtagelse af paranødder kan være gavnligt for helbreddet på flere måder, for eksempel i form af anti inflammatoriske egenskaber samt styrkelse af hjerte, hjerne og immun system.

På vore hjemlige breddegrader er det småt med selen i de daglige fødevarer – og derfor anbefales det at du får ekstra tilskud heraf. Her kan paranødder være en god kilde til selen, som medvirker til regulering af den menneskelige skjoldbruskkirtel.

Hvor kan jeg finde billige paranødder i høj kvalitet?

Hvis du leder efter en online forhandler af de lækre og velsmagende paranødder kan du med fordel tjekke Nutsupply. Nutsupply indkøber og videre forhandler nødder til konkurrencedygtige priser til såvel private kunder og til detail handelen som til erhvervs virksomheder så som storkøkkener, catering firmaer restauranter og lignende.

Hos Nutsupply finder du altid et stort udvalg af forskellige nødde sorter fra hele verden, alle i top kvalitet. I den online shop kan du, foruden paranødder, vælge imellem nødder så som cashewnødder, pecannødder, pistacienødder, Macadamia nødder og de lækre danske valnødder og hasselnødder. Du kan også bestille mandler – og selvfølgelig nødder i saltede eller rå udgaver. Og så kan du bestille diverse nøddeblandinger, eventuelt tilsat tørrede bær eller rosiner, hvis du holder af den kombination.

Du kan se det store udvalg af nødder og nøddeblandinger på nutsupply.com