tapas

Find lækre tapas i København

Find lækre tapas i København

Elsker du at gå ud og spise, men har du svært ved at kæmpe dig igennem en tre til fem retters menu med store retter? Så kan du overveje i stedet at kaste dig over en let tapas anretning.

Hvad er tapas?

Tapas stammer oprindelig fra Spanien men er efterhånden blevet synonym med småhapser, appetizers og snacks som klan indtages i de mængder man selv ønsker. Du kan således bestille en tapas anretning bestående af et antal mundrette små hapser som alternativ til den store menu.

Hvor kan jeg få tapas i København?

Hvis du leder efter en restaurant som kan tilbyde lækre og velsmagende tapas anretninger i det centrale København kan du med fordel vælge Vinværten i Gothersgade. Hos Vinværten i Gothersgade, som ligger i gåafstand fra henholdsvis Strøget og Nørreport Station, serveres klassiske tapas akkompagneret af udsøgte vine fra sommelierens egen selektion.

Du kan for eksempel nyde et vel komponeret charcuteri bræt med et udvalg af delikatesser så som salami, parmaskinke, porchetta og selvfølgelig et udvalg af oste i flere forskellige varianter. Som snacks og side orders kan du bestille oliven, steak fries, polenta, grøn salat, røgede og saltede mandler, vitello tonato, trøffel chips eller de klassiske sardiner med grillede bread sticks.

Til din tapas anretning eller menu serveres selvfølgelig kun de bedste vine, fortrinsvis fra de større italienske vin distrikter. Din tjener hos Vinværten i Gothersgade vil selvfølgelig altid være behjælpelig med rådgivning og vejledning omkring dit valg af vin. På den måde er du sikker på at få den vin som passer allerbedst til den anretning du har valgt. Og så er det bare at læne sig tilbage og nyde de vel tilberedte og smukt anrettede tapas.

Hvis du ønsker at se det fulde menukort eller måske booke bord hos Vinværten i Gothersgade kan du klikke forbi hjemmesiden vinvaerten.dk