fysioterapeut herning

Gå til træning hos en fysioterapeut og bliv stærkere på en hensigtsfuld måde

Gå til træning hos en fysioterapeut og bliv stærkere på en hensigtsfuld måde

editorial

Hvis du har nogle skader i kroppen, har du måske svært ved at komme i gang med at træne. Du er bange for, at du kommer til at overanstrenge din krop og gøre skaden værre. Samtidig ved du sikkert godt, at det er nødvendigt for din krop, at du træner regelmæssigt, så du kan blive stærkere. Det har måske sat dig i lidt af et dilemma. 

Hvis du gerne vil træne på en hensigtsfuld måde, er det oplagt for dig, at du melder dig til træning hos en fysioterapeut. Der findes mange steder, hvor de også tilbyder træning. Når du træner hos dem, kan de tage hensyn til dine skader. Dermed kommer du ikke til at overanstrenge dig. 

Leder du efter en fysioterapeut i Herning, hvor du har mulighed for at træne, kan du for eksempel se nærmere på fysserneshus.dk. De tilbyder en række forskellige former for træning foruden, at de selvfølgelig kan arbejde med din krop og hjælpe dig med enten at slippe af med skaden eller at mindske smerten ved den. 

Sådan kan du træne hos en fysioterapeut 

Det er selvfølgelig forskelligt fra fysioterapeut til fysioterapeut, hvilke former for træning de tilbyder. Hos fysserneshus.dk tilbyder de træning i vand og pilatestræning for alle. Træning i vand er en meget skånsom og effektiv måde at træne på. Fordi du ikke skal holde din egen kropsvægt, kommer alle til at være langt mere lige i træningen. Der vil derfor være en række situationer, hvor det er oplagt for dig, at du træner på den måde. 

Pilates er en anden form for træning, der er meget nem at tilpasse til den enkelte. Der bruger du nemlig primært din egen kropsvægt til at udføre øvelserne. Du kan altså ikke komme til at overanstrenge dig ved at løfte for tunge vægte eller lignende. Det er en stor fordel for dig.