psykolog frederiksberg

Her er byens lokale psykolog på Frederiksberg

Her er byens lokale psykolog på Frederiksberg

editorial

Der kan være flere gode grunde til at kontakte en autoriseret psykolog. Det kan være, at du lider af stress, angst eller depression. Det er nogle af de lidelser, som har vist sig at være en folkesygdom. Særligt i en tid, hvor tingene går stærkt, og der måske er større forventninger til en, end der nogensinde har været før. 

Når du tager kontakt til en psykolog, kan du generelt være tryg. Det er en beskyttet titel, som blandt andet kræver, at man er uddannet. Herudover skal man ansøge om en autorisation som man kun kan få, når man har haft et bestemt antal samtaletimer og supervision for at blive så kompetent en psykolog som muligt.

psykolog frederiksberg

Hvad kan en psykolog hjælpe dig med?

En psykolog kan du både tage kontakt til, hvis du ønsker et individuelt forløb, eller som gruppeterapi. Det kan f.eks. være, hvis der er gnidninger i forholdet eller, hvis I føler, at I er ved at glide fra hinanden. Her kan I starte i parterapi for at se genfinde gnisten eller for at finde hinanden igen. 

Du kan som udgangspunkt tage kontakt til en psykolog med mange forskellige problemstillinger. Det kan være aktuelt, hvis du f.eks. har tankemylder, identitetskrise, kontroltab eller, hvis du føler dig belastet i forhold til følelser, tanker eller personlighedsforstyrrelser.

Hvilken psykolog skal du vælge på Frederiksberg?

Når du skal vælge en psykolog, er det klart en fordel at søge lokalt i det område, hvor du selv holder til. Dermed er det lettere for dig at besøge den aktuelle psykolog. 

Hvis du f.eks. leder efter en kompetent og erfaren autoriseret psykolog på Frederiksberg, kan vi hjælpe dig godt på vej. Her kan vi klart anbefale dig at tage kontakt til byens foretrukne psykolog på Frederiksberg, nemlig psykologhuseticity.dk. Her kan du både få professionel hjælp til individuelt terapi og parterapi.