slagter

Her finder du den bedste slagter i Aars!

Her finder du den bedste slagter i Aars!

Der findes ikke noget bedre end et godt stykke kød. Eller delikat mad ud af huset, som allerede er tilberedt til perfektion. Hmm.. eller hvad med nogle skønne stykker smørrebrød til en helt almindelig fredagsfrokost? Bor du i Aars, så skal du se nærmere på denne slagter, som har butik i Nørager. Her får du både god service, lækkert kvalitetskød og super god mad ud af huset – både til hverdag og til fest. 

Gour-Meat tilbyder kvalitetskød og delikat mad ud af huset

Det skønne koncept Gour-Meat er drevet af Johnnys Kød i Nørager. Denne lokale slagterbutik udskærer ikke bare gode stykker kød af høj kvalitet. De kan også levere mad ud af huset til hverdag og til festlige anledninger. De har blandt andet:

– Smørrebrød – du kan bestille smørrebrød til en lækker hverdagsfrokost eller til mindre eller større forsamlinger. 

– Festmenu – du kan bestille flere lækre menuer ud af huset, så ingen går sultne hjem fra din fest. 

– Julefrokostmenu – du har muligheden for at få årets julefrokostmenu på plads. Du kan vælge mellem flere lækre klassiske menuer. 

Når du bestiller mad ud af huset om sommeren, er det også muligt at leje en af firmaets store grills, så du let og hurtigt kan få friskgrillet kød. Hvis du bestiller mere end 50 kuverter, kommer deres dygtige folk selv ud og griller til din fest. 

Bestil mad ud af huset online hos din slagter i Aars

Selvom firmaet holder til i Nørager, kommer det til at føles som din helt egen lokale slagter i Aars. Du kan nemlig få leveret den skønne mad eller hurtigt og let tage bilen til Nørager for at hente det. Ingen problem! 

Vil du vide mere om Gour-Meat? Du kan læse meget mere om denne slagter i Aars på deres hjemmeside. Her kan du også let bestille dit smørrebrød og menuer ud af huset.