thai massage

Hvad er en thai massage?

Hvad er en thai massage?

Thai massage, som har sin oprindelse i Indien, har eksisteret i over 2.500 år. Traditionel thai massage inkluderer elementer fra både ayurvedisk og traditionel kinesisk medicin og blev oprindeligt betragtet som en del af et helbredende paradigme.

Den traditionelle form for thai massage involverer ikke, i modsætning til typiske vestlige massage behandlinger, fuld afklædning og en massagebriks. I stedet ligger du fuldt påklædt på en måtte mens en massør ved hjælp af særlige teknikker strækker, trækker og vugger din krop for at lindre smerter, opløse spændinger, fremme afslapning og forbedre fleksibilitet og cirkulation.

I lighed med andre østerlandske behandlings metoder har thai massage fokus på at forbedre strømmen af livs energi – også kaldet chi eller qi – i din krop. Derfor vil du opleve ægte thai massage på en helt anden måde end de æltende strøg som kendetegner konventionel massage.

Hvordan kan thai massage hjælpe mig?

Thai massage kan hjælpe dig som lider af smerter der hidrører fra hovedpine og migræne, muskel spændinger i ryg, nakke eller skuldre, kroniske smerter fra eksempelvis gigt eller andre inflammatoriske tilstande samt stivhed i muskler og led, for eksempel som følge af monotone bevægelser i dit daglige arbejde eller stillesiddende arbejde.

Du vil opleve at få din energi og virkelyst tilbage efter en god omgang thai massage lige som du kan opnå en højere grad af afslapning og et lavere stress niveau. Og så er thai massage en utroligt nydelsesfuld oplevelse i forhold til de mere hårde massage former.

Hvor får jeg den bedste thai massage i Billund?

Er du bosiddende i området omkring Vejen, Bramdrup, Kolding eller Billund kan du med fordel vælge massage klinikken Tik Saras Massage hvis du ønsker en ægte thai massage. Du kan læse mere, og booke tid til en thai massage online via Tik Saras Massages hjemmeside tiksarasmassage.dk.