psykolog

Hvad kan en psykolog hjælpe mig med?

Hvad kan en psykolog hjælpe mig med?

editorial

Der kan være mange gode grunde til at opsøge en psykolog – også selv om man ikke er ramt af sygdom. Måske tror du at man skal være diagnosticeret med en psykisk lidelse eller henvist af en læge for at gå til en psykolog. Men det er faktisk så langt fra tilfældet.

En psykolog kan hjælpe dig med alt hvad der gør ondt og tynger dig, også selv om du ikke er i besiddelse af en diagnose eller en læge henvisning. Nogle psykologer specialiserer sig inden for behandling af eksempelvis angst, stress eller depression, mens andre er mere all round i deres tilgang til klienterne.

De fleste psykologer ved godt at det ofte er et mere sammensat billede der gør sig gældende – og at ondet tit kan have flere rødder. En dygtig psykolog vil tage udgangspunkt i det enkelte menneske og angribe hans eller hendes problematikker fra et nøgternt standpunkt, uden fordomme eller på forhånd fastlåse idealer.

image

Det betyder at du ikke skal forvente en one size fits all løsninger når du går til psykolog. Ej hellere skal du frygte at psykologen dømmer dig, ser ned på dig eller prøver at bagatellisere dine problemer. Og du kan selvfølgelig regne med 100% tavshedspligt – alt hvad du og din psykolog snakker om bliver inden for konsultationens vægge.

Hvor kan jeg finde en god psykolog i Nordsjælland?

Hvis du er på udkig efter en psykolog som opererer i den nordlige del af hovedstadsområdet eller i selve Nordsjælland kan du med stor fordel vælge Nanna Milde. Nanna Milde er autoriseret psykolog i Nordsjælland og driver sin praksis fra hyggelige og stemningsfulde lokaler i den centrale del af Helsingør.

Hos Nanna Milde får du en grundig udredning og en psykolog behandling som er både empatisk, indlevende og professionel. Du kan booke tid til en indledende konsultation på nannamilde.dk