reiki healing

Hvad kan man forvente af Reiki Healing?

Hvad kan man forvente af Reiki Healing?

Der findes ingen typisk reikihealingsession – ingen fast protokol eller tid. Reiki kan administreres af alle, der har uddannelsen, hvilket kan være en professionel praktiserende læge, en sundhedsudbyder, en ven eller et familiemedlem eller endda dig selv, hvis du er blevet uddannet i reiki healing. Desuden er der ingen typiske omgivelser: et roligt sted foretrækkes, men Reiki Healing kan foretages hvor som helst, uanset hvad der ellers sker omkring modtageren. Berøringsmomenter fra en Reiki-uddannet person kan trøste i en akut eller nødsituation, såsom influenzas indtræden eller efter en skade eller operation.

Hvem skal heale mig?

For at sikre dig, at du har den bedst mulige oplevelse, skal du tage dig tid til at finde og vælge en uddannet reiki healer, som du har det godt med, og som lever op til dine standarder.

Det skal være nogen, der tydeligt beskriver processen, og hvordan han eller hun strukturerer sessionen, så du har en idé om, hvad du kan forvente. Din faktiske oplevelse af terapien er meget subjektiv, men at vide, hvad den Reiki healeren vil gøre, hjælper dig med at slappe af i hans eller hendes pleje.

Hvordan skal jeg sidde?

En stille stilling, hvor du ikke forstyrres, er altid at foretrække. Professionelle Reiki-udøvere har et dedikeret værelse eller har erfaring med at skabe de rette forhold, hvis de for eksempel kommer hjem til dig. De spiller ofte blød musik under sessionen som er med til at maskere omgivende støj, men fortæl din Reiki Healer, hvis du foretrækker stilhed.

De, der modtager Reiki på et hospital, hospice, plejehjem eller andre offentlige steder, kan have en kortere session (15 eller 20 minutter), mens nogle private praktikere tager omkring 90 minutters. De fleste sessioner er et sted imellem. Det kommer an på hvad man selv har af ønsker til sin behandling og hvad man skal behandles for.

Hvad består sessionen af?

Reiki-udøveren lægger hænderne på skuldrene af dig. En komplet Reiki-session tilbydes en fuldt klædt modtager, der ligger på et behandlingsbord eller sidder behageligt i en stol.

Mest almindeligt tilbydes Reiki gennem let, ikke-invasiv berøring med udøverens hænder placeret og holdt på en række placeringer på hovedet og fronten og bagsiden af kroppen. Placeringen af hænderne må aldrig være påtrængende eller upassende, og der må heller ikke være noget pres.

Yderligere placeringer på lemmerne kan udføres efter behov (for eksempel hvis der er en skade eller et kirurgisk ar), og nogle udøvere gør det rutinemæssigt. Reiki-udøveren kan holde hænderne væk fra kroppen, hvis det er nødvendigt (for eksempel i nærværelse af et åbent sår eller forbrænding), og nogle udøvere tilbyder altid Reiki på denne måde.