alkoholbehandling

Hvordan kan alkoholbehandling hjælpe mig?

Hvordan kan alkoholbehandling hjælpe mig?

Er du alkoholiker, og ønsker du at komme ud af dit misbrug, er der god hjælp at hente ved professionel alkoholbehandling. Når du henvender dig til et misbrugscenter med speciale i behandling af alkoholisme, vil du ikke alene modtage en grundig afrusning for at få alkoholen helt ud af dit system.

Du vil også blive indlogeret på centeret. En stor del af en effektiv alkoholbehandling er nemlig at fjerne den misbrugsramte fra den afhængigheds skabende substans. På den måde undgås det, at vedkommende falder for fristelsen til atter at beruse sig, og dermed kuldsejle hele projektet.

Til gengæld vil du have adgang til samtale med dygtige og forstående misbrugskonsulenter døgnet rundt. En misbrugskonsulent er en tidligere misbruger, som selv har gennemgået et lignende behandlings forløb, og derfor kan relatere 100% til din situation.

Misbrugskonsulenten har efterfølgende gennemgået en uddannelse, som kvalificerer ham eller hende til at fungere som mentor og kontakt person for dig både under og efter dit ophold. Således vil du altid have et trygt holdepunkt – også når du skal i gang med at bygge dit liv op på ny efter endt behandlings forløb.

Hvor kan jeg få effektiv alkoholbehandling?

Hos Behandlingscenter Stien, som er et af de mest velrenommerede misbrugscentre i Danmark, vil du som alkoholiker eller anden form for misbruger blive tilbudt en professionel alkoholbehandling med en høj succes rate. Behandlingen tager afsæt i Minnesota kuren, som er en kendt og vel gennemprøvet metode til afvænning af især alkoholikere. Hos Behandlingscenter Stien er metoden modereret og tilsat elementer fra andre terapi former, som er funderet i mange års udvikling og test.

Du kan således være helt sikker på at være i de tryggeste og mest professionelle hænder, når du lader til indskrive til alkoholbehandling hos Behandlingscenter Stien. Du kan læse mere om Behandlingscenter Stien på hjemmesiden behandlingscenter-stien.dk