psykolog østerbro

Hvorfor gå til psykolog?

Hvorfor gå til psykolog?

Måske tænker du, at det at gå til psykolog kun er for mennesker, som har en mental lidelse og en diagnose. Men dette er langt fra tilfældet.

Faktisk kan du hos en psykolog få rigtig god hjælp til alle de ting som får dit liv til at gøre ondt, også selv om du ikke er psykisk syg. Mange mennesker bruger psykolog hjælp til at komme oven på igen efter et tab, for eksempel et dødsfald i den nærmeste familie. Det kan også være en hård skilsmisse eller en fyring som får læsset til at vælte. Mennesker er forskellige, og håndtere sådanne situationer meget forskelligt.

Selv om nogle mennesker vil kunne arbejde sig igennem sorgen vil denne for andre kunne afføde en krise som kan være rigtig vanskelig at komme igennem. I en sådan situation er der ingen skam i at række ud efter hjælp. Og denne hjælp vil man kunne få hos en dygtig psykolog.

Hvad laver en psykolog?

En praktiserende autoriseret psykolog hjælper mennesker gennem samtale terapi. Når du går til psykolog vil det kun være dig og psykologen som deltager i denne samtale, med mindre du selvfølgelig har ønsket gruppeterapi eller måske parterapi. Det betyder at samtalen bliver mellem dig og din psykolog.

Du vil således kunne åbne dig 100% over for psykologen og få vendt alle de problemstillinger som volder dig kvaler. En psykolog vil aldrig dømme dig eller bagatellisere dine problemer, men vil tvært imod møde dig med åbenhed og empati.

Hos en psykolog vil du kunne få personlig og professionel sparring som kan hjælpe dig til en dybere indsigt i problemernes rod. Og så vil du kunne få nemmere ved selv at komme videre.

Hvor finder jeg en autoriseret psykolog på Østerbro?

Hvis du er bosat på eller i området omkring Østerbro kan du med fordel vælge psykolog Renate Sommerstad som din psykolog. Læs mere på renatesommerstad.dk.