psykolog

Hvornår bør jeg gå til psykolog?

Hvornår bør jeg gå til psykolog?

Et psykolog forløb er for alle, som ønsker en højere erkendelse og en dybere indsigt i de dynamikker, som udgør deres tilværelse.

Du behøver således ikke at være psykisk syg eller diagnosticeret med en mental lidelse for at kunne have glæde af en psykolog. En psykolog kan hjælpe dig i forbindelse med et selvudviklings forløb, hvor du kommer i dybden med de problemstillinger, du slås med i det daglige.

Med hjælp fra en dygtig psykolog vil du kunne gøre op med indgroede vaner og forestillinger som hæmmer dig i dine udfoldelser, og således stige et niveau når det handler om mestring af tilværelsen. Hos en psykolog vil du kunne arbejde målrettet med at komme videre i dit liv, uanset om dine problematikker omhandler fortidige hændelser, eller om det gælder eksisterende forhold.

En professionel psykolog vil aldrig dømme dig eller søge at forklejne eller bagatellisere dine problemer uanset disses karakter. Og du vil altid blive modtaget med forståelse og empati hos en psykolog.

Hvor finder jeg en kompetent psykolog i Lyngby?

Er du bosiddende i den nordlige del af Storkøbenhavn kan du med fordel vælge en autoriseret psykolog i dit lokal område. I Lyngby finder du Psykolog Lars Nørgaard – en autoriseret psykolog med speciale inden for selv udvikling, kognitiv terapi, og behandling af angst, stress, depression og andre mentale lidelser.

Uanset om du har en diagnose og en henvisning fra din egen læge, eller om du henvender dig med henblik på psykolog behandling med egenbetaling, kan Psykolog Lars Nørgaard hjælpe dig til det optimale forløb. Hos Psykolog Lars Nørgaard vil du blive mødt med åbenhed og lydhørhed over for dine individuelle problematikker og du vil løbende modtage evaluering på din fremdrift.

Du kan læse mere om Psykolog Lars Nørgaard, og bestille en tid til din første konsultation, på psykologen.dk