Uden Kategori

Invester i dit parforhold, med parterapi

Invester i dit parforhold, med parterapi

Lad os skære det ud i pap: Der findes ikke et parforhold i verden, som ikke vil have det godt af parterapi. Et parforhold er dejligt. At dele livet med en du elsker er noget af det allerbedste overhovedet. Men det er også noget af det allersværeste.

I starten overtrumfer forelskelsen alt. Alt er dejligt, alt er godt og alt fungerer optimalt. Livet er en kontinuerlig bryllupsrejse. Denne salige tilstand, nyd den så længe den varer. Fordi den varer ikke evig. Den kan holde i uger, måneder, endda flere år. Men en dag er den slut. Det går som regel snigende, men før eller senere vil dit forhold sættes på prøve.

Og det er her hvor det vil vise sig hvor stærk jeres forhold virkeligt er. Alle kan opleve forelskelse. Det er ingen kunst at være forelsket. Men at elske den samme partner år efter år, måske igennem et helt liv, det er.

Konflikter skal ikke undgås, de skal takles

Konflikter er uundgåelige i alle slags forhold. Om det er mellem børn og forældre, mellem venner eller i et parforhold. Det er sådan, fordi et forhold altid kræver kompromis. Nogle gange mere kompromis end du eller den anden er klar til at acceptere. Så bliver der konflikt.

Og konflikthåndtering er netop et af de ting du lærer i parterapi. Psykolog Karina Elver laver parterapi i Charlottenlund. Hun er en erfaren og velkvalificeret psykolog og parterapi specialist. I parterapi er konflikthåndtering et af målene. Men vejen der hen byder på meget mere. Hos parterapi i Charlottenlund lærer I bl.a.

  • At respektere hinanden
  • At finde ømhed og kærlighed
  • At give plads til hinanden
  • At lytte til hinanden i gensidig respekt
  • At kommunikerer konstruktivt
  • At finde fælles værdier og det der virkeligt binder jer sammen

Så overvej om ikke tiden og pengene ikke er værd i forhold til dit parforhold.