apotek

Køb alle typer medicin på dit lokale apotek

Køb alle typer medicin på dit lokale apotek

Når du står og skal bruge hovedpinepiller, forkølelses medicin, antirygeprodukter eller måske allergi præparater er det en god idé at købe disse på et apotek. På den måde er du nemlig sikret de bedste produkter og den mest kvalificerede rådgivning desangående.

Hvor finder jeg mit lokale apotek i Randers?

Hvis du er på udkig efter et apotek i Randers hvor du kan købe såvel receptpligtig medicin som håndkøbsmedicin og andre apoteker varer kan du vælge Randers Jernbane Apotek.

Randers Jernbane Apotek er centralt beliggende på Vestertorv i Randers og har åbent alle hverdag mellem ni og halv seks – og om lørdagen mellem ni og halv to.

Foruden hovedafdelingen findes der flere filialer af Randers Jernbane Apotek rundt omkring i området. Du kan for eksempel finde Apoteket Tors Bakke og Langå Apotek i henholdsvis Randers Sundhedscenter og i forstaden Langå.

Der ud over finder du apoteks udsalget på Glarbjergvej som kan benyttes til afhentning af håndkøbsmedicin og læge ordineret medicin hvis du ikke har mulighed for at komme ind til byen. Og på de mange håndkøbsudsalg i oplandet til Randers, for eksempel Spentrup, Stevnstrup, Harridslev, Laurbjerg, Øster Bjerregrav og Helsted kan du få udleveret receptpligtig medicin såfremt denne først er ekspederet af apotekeren på Randers Jernbane Apotek.

Hos Randers Jernbane Apotek finder du dygtige og veluddannede personaler i form af farmaceuter og farmakonomer. Dette er din sikkerhed for at den service og rådgivning, du modtager på Randers Jernbane Apotek i forbindelse med køb af medicin, er 100% kvalificeret.

Således kan de dygtige medarbejdere altid informere dig omkring bivirkninger og kontra indikationer forbundet med såvel håndkøbsmedicin som læge ordineret medicin. Og du vil kunne få vejledning udi indtagelse af din medicin i forbindelse med afhentning.

Du kan læse mere om Randers Jernbane Apotek, og finde dit lokale medicin udleveringssted eller håndkøbsudsalg, på randersjernbane.apotekeren.dk