kropsterapi århus

Kompetent kropsterapi i århus

Kompetent kropsterapi i århus

editorial

Stress er en folkesygdom som desværre er overset i Danmark. Og ofte er det op til den enkelte selv at finde ud af hvordan stress skal håndteres.

Hvordan kan jeg komme mig over stress?

Er du gået ned med stress skyldes det meget lang tids udsættelse for det der kaldes kronisk stress. Når du lider af kronisk stress betyder det at du har tillært dig at ignorere din krops advarsels signaler.

Kroppen er ikke bygget til at køre i højeste gear konstant. På et tidspunkt vil den sige stop. Og så er det at det hele bryder sammen.

Når skaden først er sket kan det virke helt uoverskueligt at se lyset for enden af tunnellen. Men det kan faktisk godt lade sig gøre. Det kræver dog at du vender dit syn på din tilværelse 180 grader – og lærer dig selv at kende på ny. Og til det formål er kropsterapi en rigtig god behandling.

image

Få den bedste kropsterapi i århus

Hvis du er bosiddende i Smilets By eller nærmeste omegn kan du med fordel vælge Lisbeth Degn som din kropsterapeut. Lisbeth Degn har mange års erfaring inden for kropsterapi og kan tilbyde dig et behandlings forløb som er præget af empati og indføling.

Hos kropsterapeut Lisbeth Degn vil du blive mødt med åbenhed og nysgerrighed over for dine problematikker samt en holistisk tilgang til behandlingen. Du vil kunne lære din krops signaler at kende og genfinde kontakten til kroppen.

Du vil kunne få en bedre jordforbindelse og derigennem skabe den nødvendige forbindelse mellem krop og sind. Har du lidt af stress gennem længere tid vil du efter al sandsynlighed have mistet følingen med kroppen og dens sprog.

Dette vil du gennem kropsterapi hos Lisbeth Degn kunne genlære. Og så får du redskaberne at håndtere din stress samt undgå stress fremkaldende situationer i fremtiden.