Kranio-sakral terapi

Kranio-sakral terapi – den blide vej til velvære

Kranio-sakral terapi – den blide vej til velvære

Føler du dig ofte udbrændt og træt uden egentlig at have en direkte grund dertil? Så trænger din krop sikkert til en afbalancering. Og det kan den få med kranio-sakral terapi.

Hvorfor skal jeg vælge kranio-sakral terapi?

Der kan være mange gode grunde til at vælge kranio-sakral terapi frem for almindelig massage eller kropsterapi.

Hvis du for eksempel lider af en systemisk sygdom i huden eller i bindevævet kan fysiurgisk massage være en meget smertefuld oplevelse. Dette gælder eksempelvis eksem tilstande, helvedesild, sklerodermi, eller gigt. Du vil således ikke kunne få det optimale ud af en massage idet din massør ikke vil kunne arbejde ordentligt med dit bindevæv gennem manipulation.

Andre grunde til at vælge den blide kranio-sakral terapi i stedet for den mere hårdhændede massage kan være berøringsangst, eventuelt som følge af et traume. Og endelig kan du have skader og skavanker på knogler, muskler eller led som umuliggør en meningsfuld massage.

Hvad kan jeg opnå med kranio-sakral terapi?

Kranio-sakral terapi er en metode til at opnå en fornemmelse af dyb afslappethed og harmoni i krop og sind. Mange mennesker oplever en reduktion i de fysiske stress symptomer gennem kranio-sakral terapi – en effekt som kan holde længe selv efter blot en enkelt behandling. Du kan således med stor fordel supplere dit stress behandlingforløb med kranio-sakral terapi og dermed forstærke virkningen deraf.

Med en kranio-sakral terapi behandling kan du få en velfortjent pause i hverdagen samtidig med at din krop får mulighed for at nulstille og lade op. Og med et forløb bestående af regelmæssige kranio-sakral terapi behandlinger kan du på længere sigt opnå mere overskud i hverdagen, bedre nattesøvn, og et højere energi niveau.

Hvor kan jeg få kranio-sakral terapi i Århus?

Hos kranio-sakral terapeut Dorthe Margrethe Sørensen kan du få behandling med kranio-sakral terapi i Århus – læs mere på dorthemargrethe.dk.