tandlæge

Lad din tandlæge på Amager hjælpe med at bevare dine tænder

Lad din tandlæge på Amager hjælpe med at bevare dine tænder

Mange mennesker går ikke til tandlæge lige så ofte som de burde. Selv om vi burde følge Povl Kjøllers legendariske råd om at ”pynte på statistikken, være lidt mindre slikken og jævnligt melde os på klinikken” i klassikeren Tandbørstenova fra 1974 er der stadig en stor gruppe danskere som springer det årlige eller halv årlige tandlæge besøg over. Og det er faktisk synd, idet man med et tandlæge på regelmæssige basis kan skåne sig selv – og dermed sin tegnedreng – for mange lange smertefulde og dyre behandlinger, samtidig med at man øger sine chancer for at beholde alle sine tænder.

Gå trygt til tandlæge på Amager

Hvis du er bosiddende på Amager kan du lige så godt vælge en dygtig tandlæge i nærheden af din bopæl. Centralt på Amagerbrogade finder du Tandlæge Henrik Budtz tæt på krydset med Englandsvej og Øresundsvej.

Den hyggelige lille klinik er nem at komme til med det offentlige, i bil, på cykel eller på gåben. Klinikken er befolket med dygtige og venlige personaler i form af tandlæge, klinikassistent og tandplejer, og udrustet med state of the art tandlæge udstyr til undersøgelse, diagnosticering og behandling.

Hos Tandlæge Henrik Budtz får du en grundig og dybtgående undersøgelse og en ditto behandling uanset om du blot skal have foretaget dit årlige tand eftersyn med tilhørende rensning af tænder og tandkød eller om du har brug for en rodbehandling, en tandudtrækning eller måske en krone eller et implantat.

Tandlæge Henrik Budtz kan også hjælpe dig med forebyggende parodontose behandling, lige som du kan få hjælp til oprensning og fyldning af huller i tænderne. Og så kan Tandlæge Henrik Budtz desuden tilbyde flere kosmetiske og æstetiske tand behandlinger, for eksempel blegning af tænder eller tandretning med tandbøjle.

Hvis du vil booke en tid til en indledende konsultation hos Tandlæge Henrik Budtz kan du læse mere på hjemmesiden tandlaege-amager.dk