alternativ behandler

Lad en alternativ behandler hjælpe dig til svar på dine spørgsmål

Lad en alternativ behandler hjælpe dig til svar på dine spørgsmål

I vores søgen efter svar på livets mange store – og til tider endog utroligt vanskelige – spørgsmål er det ikke ualmindeligt at ty til den alternative verden. Her vil du kunne finde de stier, so leder dig til en følelse af mening og sammenhæng på en måde som den etablerede videnskab endnu ikke til fulde formår.

Hvem er Esteria?

Esteria er en virksomhed som beskæftiger sig med alternativ behandling – her under clairvoyance, afdøde kontakt, hus rensninger og regression via hypnoterapi. Torsten Nielsen, som er stifter og ejer af virksomheden Esteria, er selv uddannet hypnoterapeut og clairvoyant, og har arbejdet som alternativ behandler i Slagelse i mange år.

Hos Torsten Nielsen og Esteria kan du være sikker på at du får en professionel og empatisk behandling når du søger svar på livets mange store spørgsmål. Torsten Nielsen kan fungere som din guide når du gennem hypnoterapi begiver dig ud på en sjælelig og spirituel rejse i din søgen efter mening og begrundelse.

Hvorfor skal jeg opsøge Esteria?

Du kan bruge Esteria hvis du leder efter en årsag til dine følelser og emotioner i krop og sjæl – og ikke har kunnet finde umiddelbare løsninger på egen hånd. Torsten Nielsen og Esteria kan hjælpe dig med at søge svarene i den åndelige verden eller måske endda i tidligere liv.

Torsten Nielsen har mange års erfaring som regressions hypnoterapeut og kan gennem hypnoterapi hjælpe dig tilbage til tidligere liv, hvor svarene på dine spørgsmål muligvis kan findes. Du kan også få hjælp hos Torsten Nielsen hvis du føler at dit hjem er præget af åndelig ubalance. Torsten Nielsen kan rense din bolig for uvelkomne tilstedeværelser og bringe harmonien tilbage i hjemmet.

Du kan læse mere om hvordan clairvoyant Torsten Nielsen kan hjælpe dig gennem åndelig og sjælelig terapi på Esteria.dk