tandtekniker

Lad en tandtekniker udfærdige din tandprotese

Lad en tandtekniker udfærdige din tandprotese

Har du mistet en eller flere tænder i munden, og har du af kosmetiske eller funktionelle årsager behov for en erstatning for disse? Så skal du have fat på en tandtekniker.

Hvad laver en tandtekniker?

En tandtekniker er en fagperson som har specialiseret sig inden for diverse tandtekniske områder, her under især – men ikke begrænset til – fremstilling af proteser.

Ved en tand protese forstås eksempelvis en tandkrone, en bro, eller det man i gamle dage kaldte et gebis. Sidst nævnte er en udtagelig protese som gør det ud for alle tænder og gummer i over eller under mund og benævnes en helprotese. En helprotese kan monteres i munden ved hjælp af implantater som fungerer som en slags tryklåse, hvor en delprotese fastgøres på de tilbageværende tænder.

Find din lokale tandtekniker i Hadsund

Hvis du leder efter en tandtekniker i dit lokal område, og du er bosat i nærheden af Hadsund, Randers, Nibe eller Spentrup, kan du med fordel vælge ProteseTand.

ProteseTand er en tandtekniker klinik ejet og drevet af klinisk tandtekniker Louise Høyberg som har arbejdet med tandteknik siden 2008 og er udlært fra Tandlægeskolen i Århus i 2013. den hyggelige og veludstyrede klinik har sin centrale beliggenhed i Randers, og Louise Høyberg besøger også tandlæge klinikker i Nibe og Spentrup hvor du har mulighed for at møde hende direkte.

Når du bestiller helprotese eller delprotese hos Louise Høyberg fra ProteseTand får du fem års fuld garanti på protesen. En gang om året vil du blive indkaldt til eftersyn af din protese, hvor protesen vil blive gennemgået sammen med en undersøgelse af det omkringliggende væv, samt muskler og slimhinder for at sikre din munds sundhedstilstand.

Du bør sørge for at overholde dine kontrol besøg således at dine proteser fungerer så optimalt som muligt. På den måde opretholdes den lange garanti. Læs mere om ProteseTand på ProteseTand.dk.