te

Man kan løse mange problemer over en kop te

Man kan løse mange problemer over en kop te

Hvad byder man uventede gæster?

Det bedste, man faktisk kan byde dem, er helsende og lindrende vand med smag i form af te, og hvis man så ligefrem kan tilbyde økologisk te, så gør man også samtidig noget godt for naturen!

Der er nemlig sjældent kalorier i den slags eller fedt, og medmindre men er allergisk for noget, der er tilsat, så får de fleste det bedre af at drikke te.

Man mærker kroppen slappe mere af, og mens man mærker varmen brede sig i kroppen på en, så vil man også fornemme, at man er mindre anspændt og urolig, end hvad man måske var tidligere.

Derfor er sådan en kop te at foretrække for mange mennesker, og selvom man måske ikke ligefrem er en te-elsker, så vil man have godt at sådan en kop te.

Således bør man næsten have tebreve og lignende liggende derhjemme alt efter, hvordan man laver ens te, til når der kommer gæster, eller man vil forkæle sig selv lidt.

Te er godt for langt de fleste mennesker 

Te er meget udbredt herhjemme og i udlandene, og man kan finde hele barer og caféer, der er dedikerede til te; og hvis man er en ordentlig bar generelt, så bør man kunne tilbyde en kop te.

Så når man får besøg, så bør man også have forskanset sig med rigeligt med te, hvis man nu skal drøfte verdenssituationen, eller man skal hjælpe en ven med noget akut, som man lige må falde ned først over en kop te.

Det behøver jo heller ikke være en vigtig anledning: Det kan også bare være det uformelle besøg, hvor man får besøg af en ven.

Hvis det er en person, som der tit kigger forbi, så bør man næsten også sørge for at have vedkommendes yndlings-te stående, så man kan byde på denne.