terapi

Når man går til terapi sammen med andre

Når man går til terapi sammen med andre

Du kan opleve mange former for terapi ude i verden fra zoneterapi, kropsterapi, samtaleterapi; nogle terapiformer derimellem, og nogle helt nye, syrede langt ude, mens andre er mere eller mindre godkendte af lægevidenskaben eller i hvert fald tæt på at blive det.

Mange mennesker tænker på denne type af terapi som noget, man oplever alene sammen med en behandler, hvor man deler sit inderste med vedkommende eller bare generelt er meget nøgen omkring ens sindstilstand eller kropsskavanker.

Det ville være helt udelukket at dele den slags med andre, man ikke kendte, for det tog endda så længe at “overgive” sig og blive fortrolig med ens behandler, så at der skulle være andre ukendte klienter, man skulle dele ens inderste med, virker helt udelukket.

Bare at lukke resten af familien ind eller dele ens tanker med dem, man er nært beslægtede med og har kendt i mange år, er ikke ligefrem heller tiltalende.

Immervæk er det ofte den slags, man ender med at skulle gøre i nogle terapiformer, og det er ofte den slags, man bliver sendt i behandling for som en dom eller som en kraftig anbefaling fra arbejdspladsen, kommunen eller ens nærmeste, der næsten er ved at opgive en.

Men derfor kan det godt forekomme i andre former, men det har dog påviselige gode resultater, når man som patient oplever, at man ikke er den eneste, der lider af det samme.

Og ikke bare det, vi er selvfølgelig alle unikke, men mange oplever, at deres hæmsko ved at dele deres inderste tanker er, at deres tanke må være så specielle og usammenlignelige, at ingen andre mennesker på nogen måde ville kunne forstå en.

Pludselig oplever man så, at ikke alene er der andre, der har det på samme måde, men der er faktisk flere, der har tænkt noget lignende eller forestillet sig samme scenarie.

Så er der pludselig ikke så svært at åbne op.

Søger du dog helt specifikt kropsterapi, så er trinepelle.dk vejen frem!