Akupunktur Valby

Professionel behandling med akupunktur i Valby

Professionel behandling med akupunktur i Valby

editorial

Er du i permanent underskud af energi, og har du svært ved at finde harmonien i dig selv? Så bør du overveje en alternativ behandlings form som for eksempel akupunktur.

Hvad kan jeg opnå med akupunktur?

Det kan måske godt være svært at forestille sig at et par nåle stukket ind i kroppen hist og her skulle kunne gøre den store forskel for dit helbred. Men faktisk forholder det sig sådan at langt de fleste, som har prøvet akupunktur, beretter om rigtig gode virkninger af behandlingen.

Akupunktur er en behandlings form med mange forskellige anvendelses områder. Samtidig er der gode indikationer for akupunktur i forbindelse med en række meget varierende lidelser. Inflammatoriske tilstande er blandt de dårligdomme som kan behandles med akupunktur, og hvor patienterne udviser rigtig gode tegn på bedring i forlængelse af behandlingen.

Akupunktur Valby

Teorien bag behandling af eksempelvis gigt, fibromyalgi og IBS (Irritated Bowel Syndrome, eller irritabel tyktarm på dansk) med akupunktur er at der her løsnes op for blokeringer i de energi baner som direkte hidrører fra kroppens eget system til udrensning af affaldsstoffer. Herved dulmes inflammationen – og kroppens eget forsvar styrkes.

Der ud over er der rigtig mange andre tilstande som kan behandles med akupunktur. Blandt disse finder vi klyngehovedpine og migræne, hold i nakken, hekseskud og lumbago, diverse former for allergi og overfølsomhed, og faktisk også stress, angst og depression.

Du vil, med andre ord, altid kunne få noget ud af en akupunktur behandling hvis du døjer med smerter eller følelsen af ubalance i din krop.

Hvor kan jeg få akupunktur i Valby?

Er du bosiddende i Valby, og leder du efter en akupunktur klinik nær din bopæl, kan du finde hvad du søger hos Akupunktur Klinik, som har sin centrale beliggenhed på Søndre Fasanvej. Klik ind på https://aku-punkturklinik.dk/ og book tid til din første behandling.