Fiskerestaurant

Røgeri med lækre fisk i Hanstholm

Røgeri med lækre fisk i Hanstholm

Elsker du fisk og bor i Nordjylland? Hvis du kommer forbi eller skal på ferie i nærheden af Hanstholm, skal du prøve at smage deres friske fisk. Fisk er ikke bare fisk – med tilberedningen, røgvarer samt skaldyr er der en hel verden at udforske. 

Folk kommer langvejs fra for røgeriet

Det Gamle Røgeri i Hanstholm nær Klitmøller er både et lokalt røgeri, en fiskeforretning og en take-away-butik. Rygtet siger, at det er Danmarks bedste røgvarer, så folk kommer langvejs fra for at få fingrene i dem.

Fisk kan både være en lækker fiskefrikadelle på en almindelig tirsdag, dog med håndrørt remoulade fra Det Gamle Røgeri, og det kan være lækre hjemmelavede fiskesalater og varmrøget laks til din fest. Fx kan du hurtigt blande en fantastisk mousse af røget makrel eller laks, creme fraiche, mayonaise, dild og citron og få det til at se flot ud anrettet kugleformet med lidt tomat og salat på tallerkenen nytårsaften eller bare til besøg af gæster, du holder af.

Rødspætter, varmrøget laks, smørrebrød…

Til en stor fest hører fisk til forret, og her kan du lave lakseruller, rejecocktail osv. Hvis du får gæster og ved, de elsker fisk, kan du lave fisk til hovedret, fx stegte rødspætter, røget ål eller varmrøget laks. Til jule- og påskefrokoster hører også sild, og hos Det gamle Røgeri kan du få de bedste. Se udvalget på https://www.roegeriet.dk/menukort.

Mange tænker på takeaway som pizza, thaimad osv., men hos Det Gamle Røgeri kan du bestille fish & chips, smørrebrød, stjerneskud, og du kan bestille alle typer fisk som aftensmad, hvis den skal være både sund og nem. Til frokost er fiskefrikadeller og sandwiches oplagt. De garanterer friske ingredienser og råvarer. 

Det Gamle Røgeri ryger de ferske fisk efter en traditionel metoder, der er mange års erfaring med. De ryger med bøgebrænde og giver fiskene en ekstraordinær og god smag. 

Sortimentet er ikke helt fastlagt, da det kan veksle alt efter sæson. Der er ikke noget at sige til, at de kalder fiskene for friske, da røgeriet ligger på Hanstholm Havn.